2777
2789
عنوان

من خوشگلم یا آترینا فرهمند😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که نباید چشم رنگی و پوست صاف و دماغ کوچیک و... این چیزا باشن؟ 

چهره ی نچرال همینه 

باید دیدگاه مون و به معیار های زشتی و زیبایی تغییر بدیم

نه اینکه با گفتن زشت به چهره ی معمولی، افراد به سمت عمل و مصنوعی شدن هل بدیم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عزیزم طرز حرف زدنت خیلی زشته !!اگه خودش این تاپیک روببینه دلش میشکنه شماها موفقیتش رو نمیبینید بعد گ ...

باور کت هیچ جراحی وجود نداره چشاشو تغییر بده😬

خب بلاخره اون الان معروفه باید منتظره هیت هم باشه قرار نی همه عاشقش باشن

باشه عزیزمتگ کن منم میذارم

تو همونی نیستی که موهاتو رنگ کرده بودی عکس گذاشتی شبیه عکست پرفت بودی؟؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

همه که نباید چشم رنگی و پوست صاف و دماغ کوچیک و... این چیزا باشن؟ چهره ی نچرال همینه باید دیدگاه مون ...

عزیزم حسودن ولشون کن

زیبایی به شخصیته به شعوره 

وگرنه پول باشه همه بهترین اندام و چهره رو بدست میارن

باور کت هیچ جراحی وجود نداره چشاشو تغییر بده😬خب بلاخره اون الان معروفه باید منتظره هیت هم باشه قرار ...

عاشقش نباشن ولی لزومی نداره دلشو بشکنن گلم وقتی ک اون راه خودشو میره و کاری ب کسی نداره من حاضرم خیلی زشت باشم ولی دکتر باشم و باهوش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
والا شبیه افغانیاس😂🙄اصلا خشگل نی حتی رتبه یک پارسالم خیلی زشت بوداه بدم میاد ازشون همش تبلیغ پوچو ...

حسادت یعنی این:

حسادت یعنی ی دختر به ی دختر اینطوری بزنه :

تبلیغ پوچ کاذب ؟طرف رتبه 1 مملکت شده 

کشورای خارجی رو هوا میبرن این ادمارو

تو میگی کاذب؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀