تازه دارم به این نتیجه می رسم دختر نون خور اضافیه دختر خالم رو تا قبل ازدواجش اذیت می کردن انقدر ازش بد میگفتن که من ازش دفاع می کردم الان که ازدواج کرده میان میگن ببین چقدر دختر خوبیه مثل تو نیست که میخوری و میخوابی اشتباه هاشم نمی بینن اقا حسود نیستم خوشبخت باشه هرکس بالاخره مشکلات خودش داره ولی فقط در تعجب هستم که چرا انقدر متفاوت رفتار میکنن
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624 این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
کی اینکارو میکنه؟مامان من خیلی سعی میکرد که با تحقیرو زبون منو شاغل کنهمنم هر دفعه بهش میگفتم خودت ی ...
مامانم نه بلکه مادربزرگم هستن مامانم دنباله شوهره برام حس....
خودشون میدونستن اگه بچه دار شن ممکنه دختر بشه پس بچه دار نمیشدن اگه پسر میخواستن نون خور اضافی هم نی ...
پسر هم دارن و مسئله این هس خانواده ما خانواده بسیار قضاوت گری هی از داداش ۹ساله بنده که چند ماه دیگه میشه تازه۱۰میخوان بیرون کار کنه
کی اینکارو میکنه؟مامان من خیلی سعی میکرد که با تحقیرو زبون منو شاغل کنهمنم هر دفعه بهش میگفتم خودت ی ...
مامانا کار خیرم میخوام بکنن برا بچه هاشون زبونشون تنده با تحقیر کارو جلو میبرن
ولی جدا اگه شاغل بشی واسه خودت بهتره
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624 این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)