2777
2789

بدتر از همه میدونی چیه اینکه من اصلا دلم نمیخواست وارد رابطه ای بشم اون همش پیداش میشداصرار میکرد من اصلا تو باغ این داستانا نبودم 

بعد یهو غیبش شد استوری گذاشتم از خودم ببینم زندس یا مرده دیدم سین زدع استوریو

وضعیت روحیم اصلا مساعد نبود  از ی طرف بیکاری اینم حالمو بدتر کرد پادکست گوش دادم اتاقمو بیرون ریختم سیگار و کوفت و زهرمار ولی هیچ جوره نمیتونم فراموش کنم بحث غرورمه ک له شد دوباره

خود کرده را تدبیر نیست 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم دقیقا درست میگی اظرابم خیلی بالاست

روزای اول خانم ها خیلی هیجانی میشن و بروز احساساتشون بالاس اما کم کم فروکش می‌کنه و منطقی فکر میکنن که طرف بدردشون نمیخوره خلاصه تا جایی که میتونی خدت رو خسته کن و درگیری فیزیکی برا خدت درست کن ، سرکار ، کلاس ، باشگاه ، پیاده روی ، فیلم و کتاب 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی