2777
2789
عنوان

توروخدا بیاییین خواهش میکنم

105 بازدید | 28 پست

من الان خیلی حالم بده با یه مرد متولد ۶۸ ۱۳اشنا شدم من خودم متولد۱۳۶۶ م.اون هم جدا شده ۳ سال پیش من ۵ سال پیش جدا شدم . حس میکنم داره ازم سو استفاده میکنه شب که میشه میگع لبات بخورم .هی کم کم داره میره سمت سک. س کامل خودش که مشتاق نشون میده مثلا جویای حالمه .روزی چندبار باهام چت میکنه از گذشته اش میگه بی ریا و مهربون ولی .حس میکنم کار خاصی برام نکرده .. باهم فرسنگ ها فاصله داریم فقط تصویری حرف زدیم و تلفنی تا الان از نزدیک ندیدم همو من یه دختر دارم اون بچه نداره .درکل خیلی از رفتاداش نشون میده واقعا من براش مهم هستم .هنوز شناخت کافی ازش ندارم شاید ادم که دست بزن داشته باشه فحاش باشه فعلا که هیچی ندیدم و طبیعیه دیگه دوریم ولی مثلا اگه بگم حالم بده تا نفهمه چرا ول نمیکنه . البته یه روز گفتم شارژم تموم‌شد ۱۰ تومنی برام فرستاد منم یه روز به بهانه ای براش برگردوندم سر یعدبحث بعد گفت فهمیدم میخوای دینی گردنت نباشه اخلاقت میشتاسم .امروز یه مشکلی برام پیش اومد هی میگف حالا چیکارش کنیم. یا خیلی خبره شده چطور ادم خر کنه یا واقعا ادم مهربونه .یه بار گفتم من حوصله رابطه های بی هدف ندارم گفت خب میخوای برای ازدواج بیشتر اشنا بشیم اخه تو خودت نمیخوای گفتی راهمون دوره دختر دارم اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برو جلو امیدش به خدا اگه دیدی خیلی داره درخاستهای مثبت ۱۸میده بفهم که هوس هست

و اینکه شرایطش بهم  نمیخوره اون ۳۶ سالشه و۳۸ بعد اون فرزتد نداره میخااد دراینده بچه دار بشه و...

صد در صد هدفش ازدواج نیست نیاز جنسی هست همین دختر هم داری باهاش ازدواج هم کنی از کجا معلوم به دخترت تجاوز نکنه بلاخره اعتماد نکن اصلا چرا فکر میکنی ازدواج کنی خوشبخت میشی تو را خدا مواظب باش همسایه ما ازدواج کرد با مرد خوب چی شد به دخترش تجاوز کرد 

و اینکه شرایطش بهم نمیخوره اون ۳۶ سالشه و۳۸ بعد اون فرزتد نداره میخااد دراینده بچه دار بشه و...

عزیزم یه چی بگم اگه اخلاقش خوبه برو امید به خدا حالا واسه اینها هم باهاش صحبت کن ببین چی هست نظرش 

و اینکه شرایطش بهم نمیخوره اون ۳۶ سالشه و۳۸ بعد اون فرزتد نداره میخااد دراینده بچه دار بشه و...

خوب نمیخوره کات کن بهتره که فردا پله های دادگاه بالا پایین بری اصلا فرض جور شد خانواده اش قبول میکنند دخترت خودت احساسی فکر نکن 

دورغه صد درصد طرف میگه لب ببوسم س خوب معلومه جنسی میخواد

چی بگم والا شاید هم نباشه اخه زمان نامزدی ماهم همینطور بودیم دیگه شهوت هست چکارش میشه کرد زن و مرد هم نداره