2777
2789
عنوان

از رتبه یک کنکور دفاع نکنید وقتی یکی سه ماهه دنبال کتابه

| مشاهده متن کامل بحث + 6782 بازدید | 273 پست
لابد حتما نوابغی تو تاپیک بودن که تا الان بگن پول مهم نیست تلاش خودت مهمه

اوووو تا دلت بخواد

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
تو چی میگی بچه سال همسنای تو الان کار میکنن تو وسط سایت زنونه نظر میدی پرنسسعلی

همسانای من الان تو همین تاپیکن
مثل شما 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داری _ میگیمگه من رباتم مگه همش بخونمشما خودت اینجا چیکار میکنیبه جای اینکه بیای این ...

سرت تو .... خودت باشه حداقل من دخترم 

کور که نیستی که کاربری واسه دونفره همه تاپیکا واسه من نیس

هول بدبخت

ظاهرش ک والا خشگل نیست یکم. زوم کنی رو عکساش متوجه میشی ی نمه حالت چهرش مث افغان هاسچی بگم اگ با پول ...

اصن چکار به ظاهرش دارید مگه مهمه😐😐😐وای چطور میتونید انقد راحت توهین بزنید افغان کجا بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
لعنت به هرکی که ازین کنکور مسخره سود میبره از زمان کنکور مادر پدر ما میخوان این کوفتی رو بردارن هنوز ...

من ۳۵سالمه ازهیجده سالگی من میخواستن بردارن پیرشدیم هنوزم همون پخ هستش کنکور 😂

من بعد مصاحبه ش که گفت از پکیج الماس ماز استفاده کرده رفتم سرچ کنم که خودمم ثبت نام کنم قیمت رو دیدم خیلی آروم از سایت دراومدم ، نزدیک ده تومن بود ( با تخفیف ) برای من که شهریه مدرسه هم میدم واقعا زیاد بود 😐😐😐

🪐🪐🪐

سرت تو .... خودت باشه حداقل من دخترم کور که نیستی که کاربری واسه دونفره همه تاپیکا واسه من نیسهول بد ...

من سرم تو چیز خودم بود شما شروع کردید
اره ما هم خریم کاربری مال دو نفره
هول؟ یه نمونه از هول بودنمو میتونی نشونم بدی

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

نباید مقایسه کرد.  اکثر ا رتبه های بالا از خانواده های هستند که کلاس درست و حسابی رفتند و امکانات داشتند  وفقط کارشون درس خواندن بوده. دو تا از فامیل هامون که پزشکی قبول شدند دقیقا شرایط خونه شون اینجور بود که حسابی برا کتاب و کلاس اونا خرج میکردند و محیط و جو خونه خیلی آرام بود. عروسمون می‌گفت مامانم نمیزارن بریم خودش چون دادشم درس میخونه. اینا دقیقا پنج سالی میشد که خیلی کم خونه مادرشان می رفتند

همین که همه تک رقمی های امسال جز ۳ دهک اول جامعه بودن همه چیز رو مشخص کرد

یه سوال مسخره بپرسم بنده از پشت کوه اومدم ، هرچه دهک بالاتر باشه وضع مالی یعنی بهتر دیگه ؟

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

موفق باشن انشالا همیشه..

بجای ایراد گیری از امکانات خوب کلاسای خوب..

شرط اول ایراد گیری از اعمال سهمیه هاست..

اول باید اینو جمع کنن

نوش جون رتبع یک حداقل سهمیه نداشت نتایج تلاشش بود نه نتایج سهمیش خیلیا این امکانات رو دارن و استفاده نمیکنن

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️