لابد حتما نوابغی تو تاپیک بودن که تا الان بگن پول مهم نیست تلاش خودت مهمه
اوووو تا دلت بخواد
یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه وقتی میان میگن هیچ کاری نکرده و ما به چشم دیدیم بچه های دکترهای دیگه رو که هیچی قبول نشدند، آیا حق نیست بگیم درس خونده. می تونست روسیه و اروپا بره برقصه؟!
من بعد مصاحبه ش که گفت از پکیج الماس ماز استفاده کرده رفتم سرچ کنم که خودمم ثبت نام کنم قیمت رو دیدم خیلی آروم از سایت دراومدم ، نزدیک ده تومن بود ( با تخفیف ) برای من که شهریه مدرسه هم میدم واقعا زیاد بود 😐😐😐
نباید مقایسه کرد. اکثر ا رتبه های بالا از خانواده های هستند که کلاس درست و حسابی رفتند و امکانات داشتند وفقط کارشون درس خواندن بوده. دو تا از فامیل هامون که پزشکی قبول شدند دقیقا شرایط خونه شون اینجور بود که حسابی برا کتاب و کلاس اونا خرج میکردند و محیط و جو خونه خیلی آرام بود. عروسمون میگفت مامانم نمیزارن بریم خودش چون دادشم درس میخونه. اینا دقیقا پنج سالی میشد که خیلی کم خونه مادرشان می رفتند