2777
2789
عنوان

از رتبه یک کنکور دفاع نکنید وقتی یکی سه ماهه دنبال کتابه

| مشاهده متن کامل بحث + 6792 بازدید | 273 پست

کاملا باهات موافقم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بس کنید تروخدا چقدر حسودید 

چشم موفقیت طرفو ندارید 

همه کتابای خوب اصن در اختیارش نتیجه زحمت و تلاش خودش بوده 

باز سهمیه ای نبوده که اونو بهونه کنید

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
داری میگید کودک کار😐😂۱۸ ساله کودک کار نیست!!

دوست عزیزم

من خودم رتبه ۲۳ کنکور بودم

تا الان که سی سالمه و دکترام تموم شده، جرات نکردم به یکی بگم تو کم کاری و رتبه نیاوردی!

چرا؟ چون ما در سیستم آموزشی چیزی به نام عدالت نداریم.

از ابتدای راه که کنکوره تا انتهای راه که رساله دکتری و فرصت مطالعاتی و تلاش برای جذب شدن به عنوان هیات علمیه.

برادر من پارسال رتبه ۱۵۰ کنکور شد

بله بسیار باهوشه

بسیار هم زحمت کشید

اما یک چیزی نزدیک به ۴۰۰ میلیون خرج کرد.

از هزینه‌ی مدرسه بگیر تا کلاس‌های خصوصی و هزینه مدرسه و…

توی مدرسه‌اش هم کلی دانش آموز بود که پولدار بودن اما رتبه‌شون پنج رقمی شد.

اما بحث اینه آزمونی که برای ورود به دانشگاه تعبیه شده عنصر پول نباید توش دخیل باشه!

میدونم اینجا مدینه فاضله نیست و این حرف دور از واقعیته.

اما منی که دارم توی دانشگاه درس میدم میبینم هر سال که میگذره از تعداد دانشجوهای روستایی کمتر میشه و دانشجوهای مقیم شهر بیشتر!

این یعنی چی؟

یعنی حذف دانش‌آموز‌های ضعیف از کنکور!

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

شاید با این همه خرج هم که کرده بعید نیست که سهمیه هم داشته باشه چون اون طور که متوجه شدیم همه میدونستن رتبه اول میشه حتی موسساتی که ازشون مشاوره میگرفت عزیزم اینجور آدما یه سال دیگه مهاجرت میکنه از ازران میره شک نکن

ربطی نداره واقعامیتونی از پی‌دی‌اف بخونیهزارتا امثال رتبه یک کنکور هست آیا همشون رتبه یک شدن؟ خیر

با پی دی اف ابیاری گیاهان دریایی هم قبول نمیشی

مگه این با پی دی اف خوند؟

هزار تا پشتیبان و ازمون و معلم و ...

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

ببین این که صددرصد پول مهمه و کنکور نیاز به خرج داره رو قبول دارم ولی اینکه بگی هرکی پولدار هست میتونه زیر هزار و سه رقمی خوب شه خیر قطعا نیاز به حمایت خانواده و تلاش به شدت بالای خود فرد از سال دهم داره به شخصه دیدم آدمایی که به شدت پولدار بودن ولی با تمام امکانات ۴ سال پشت موندن یا کسی رو دیدم که سال دوازده به زور کتاب جور کرد ولی ۳۰۰ شد

مگه جرمی کرده که دفاع کنیم یا نکنیم

خانواده ش برای بچشون کم نذاشتن

ببخشید ولی برید یقه ی پدرومادرت رو بگیرید

نمیشه بچه ی آدم موفق موفق نشه که بچه ی قشر ضعیف ناراحت نشه!

ایشون علاوه بر امکانات هوش خیلی بالایی هم داشته!

آخه تدریس های آلا واقعا به درد نخورن‌ الان تدریس معین‌ کرمی و ملاک پور با تدریس های آلا یکیه؟

من جدیدا ندیدم تدریساشو ولی تا چن سال پیش بعضیاشو دنبال میکردم نسبتا خوب بود یکی دو مورد واقعا عالی بود بعضیاشم کیفیت پایین که دنبال نمیکردم اما در مجموع برای کسی که بخواد پایه رو تقویت کنه و ضعف آموزشی داشته باشه، جای درسنامه رو پر میکنه و دیگه اینکه نکات رو باید از تست ها درآورد چون طبق تجربه خودم سطح بالاترین تدریس ها هم بدون تست و تحلیل آزمون به‌کار نمیاد باید مفهوم رو از تدریس گرفت و نکات رو از تست ها 

گلم صبا رو چی میگید رتبه یک پارسال اون که دیگه بابا مامانش دکتر نبودن بازم براش ایراد درست کردن 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲