2777
2789
عنوان

سلام خانم پرروها میان

461 بازدید | 48 پست

چکار کنم پررو بشم جواب ادم هارو بدم نترسم نه که با عصبانیت یا بی ادبی ها ن باسیاست ج بدم از چیزی نترسم طرف و بشونم سرجاش نه که حال خودم بد شه حرص بخورم با خنده کسی هس اینجوری باشه خودش یا اطرافیانش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا وقتی یکی چیزی بهت گفت تو میخوای یچیزی بگی ولی می‌ترسی یا خونسرد نیستی بگو خب من این حرفو میزنم بعد زدن این حرفم فوقش بیان منو بگیرن مث سگ بزننم ولی نمیمیرم که میمیرم؟؟؟🗿😂

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

همینکه فکر میکنی جواب توهین و تحقیر دیگرانو بدی یعنی پررویی همین تفکرت باعث میشه توسری خور بمونی 

فکر میکنی زنی که از حق خودش دفاع میکنه پرروئه و زنی که منفعل و پخمه و خجالتیه زن خوبیه البته زن خوبیه برای سواستفاده  افراد سواستفاده گر 

کاش منم بتونم اینجوری باشم

وقتی کسی قصد داره اذیتت کنه حرصت بده با اعصاب و روانت بازی کنه فقط نگاش میکنی ؟خب اون شخص متجاوزگر به حریمت پررو تر و گستاختر و بیشعور تر میشه فکر میکنه میتونه هر بلایی سرت بیاره 

وقتی کسی قصد داره اذیتت کنه حرصت بده با اعصاب و روانت بازی کنه فقط نگاش میکنی ؟خب اون شخص متجاوزگر ب ...

نه جواب میدم ولی مثل بعضی از خانوما که طرفو میشورن پهن میکنن رو طناب😂 نتونستم بشم

💜تو تاپیکای مذهبی تگم کنید💜

نه جواب میدم ولی مثل بعضی از خانوما که طرفو میشورن پهن میکنن رو طناب😂 نتونستم بشم

باید جوری از حقت دفاع کنی که شخص سمی و بیشعور دفعه بعدی جرات نکنه با اعصاب و روانت بازی کنه یا ب شخصیتت توهین کنه 

باید بدونه اگه توهین کنه توهین میشنوه 

منم خیلی دوس دارم ایمجوری باشم ولی حقیقتا طرف مقابلی که اینجور رفتار میکنه انقدر حقیر و بدبخته که ار ...

نمیتونم چون بعضیا جوابشون ندی پرروتر میشن فک میکنن خبریه

مثلا وقتی یکی چیزی بهت گفت تو میخوای یچیزی بگی ولی می‌ترسی یا خونسرد نیستی بگو خب من این حرفو میزنم ...

ن اونجور که ادم ترسویی نیستم برعکس نترسم اصن بیان بکشن 😂ولی چجور بگم که من ادم بده نشم عین خودشون با خنده  حرفمو بزنم 

همینکه فکر میکنی جواب توهین و تحقیر دیگرانو بدی یعنی پررویی همین تفکرت باعث میشه توسری خور بمونی فکر ...

ن تو سری خور نیستم خدانکنه برعکس 

ن پررو بودن مگه بده یا توسری خور بودن از نظر من اصلا چیز خوبی نیست من کی گفتم اتفاقا دنبال ادم خوب بودن نبودم هیچوق 

من فقط تو پیام استاد اینکارم حضوری ام بتونم خوشگل جواب ادمای بی ادب و بدم دیگه چیزی کم ندارم🤣🤣