2777
2789
عنوان

وقتی عکسام نگاه میکردن

97 بازدید | 9 پست

وقتی تو یه جمع چند نفر داشتن عکسای عقد منو نگاه میکردن بهم گفتن وااای چقدر تغییر کردی . بعد من گفتم به نظر خودم که عوض نشدم خودم بودم فقط بهتر شده بودم . بعد اونا زدن زیر خنده و مسخرم کردن که خب کس دیگه ای که نبوده خودت بودی دیگه . 

گفتم من منظورم اینه که آنقدری که شما میگید تغییر نکردم که یکی دیگه شم خودم بودم فقط بهتر 

( اونا منظورشون این بود که تو آرایش قشنگ شدی ) 

بعد من خیلی ناراحت شدم و چندشم شد 

به نظرتون حق با کیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

ولی بگذر. حرف خوبی نبود. من هیچ وقت نمیگم مگه اینکه طرف آرایش نداشته باشه. مثلا فامیلم بعد از به دنیا اومدن بچه ش صورتش پر شده بود خیلی خوشگل شده بود بهش گفتن خیلی خوشگل شدی.

ترنج

حق داریولی بگذر. حرف خوبی نبود. من هیچ وقت نمیگم مگه اینکه طرف آرایش نداشته باشه. مثلا فامیلم بعد از ...

مثلا آشناها و خودی ها اصلا بهم نمی‌گفتن که خیلی عوض شدی فلان فقط بهم میگفتن خوشگل شده بودی که خب طبیعیه همه به عروس میگن . 

ولی بعضی غریبه ها میگفتن خیلی تغییر کردی اصلا خودت نبودی 

که قشنگ میخواستن بگن تو آرایش خوب شدی 

در صورتی که بدون آرایش هم معمولی ام خوبم 

مثلا آشناها و خودی ها اصلا بهم نمی‌گفتن که خیلی عوض شدی فلان فقط بهم میگفتن خوشگل شده بودی که خب طبی ...

ولشون کن

من واقعا آدمهای زیبای نچرال دیدم که یه عده می گفتند خودش خوشگل نیست آرایشگرش خوب بوده

ترنج

ولشون کنمن واقعا آدمهای زیبای نچرال دیدم که یه عده می گفتند خودش خوشگل نیست آرایشگرش خوب بوده

حالا می‌دونی جالب چیه من نامزدیم خوب نشده بودم آرایشگرم ارزون قیمت و نابلد بود بهم میگفتن خودت همینطوری خوشگل تری برا عقد ک جای خوب رفتم میگفتن خیلی آرایشگر خوب بوده تغییر کردی 

واقعا دهن مردم هیچ جوره نمیشه بست فقط باید اهمیت نداد بهشون 

تو نامزدی هم که زشت شده بودم هر کس به گوشی دستش بود از من عکس میگرفت ولی برا عقدم ی نفرم ازم عکس نگرفت 🥲