2777
2789
عنوان

فقط من به آترینا فرهمند حس خوبی ندارم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 105 پست

ارتینا فرهمند برای تبلیغ موسسسات دیگه پول گرفته 

من نزدیک دیدمش وقتی تراز ها اومد 

این دختر فقط ماز میرفته موسسه اموزشی دیگه نمیرفته 

و برای همین تو کانال ماز اومدن گفتن درست نیز از لحاظ شرعی شما رتبه بر تر ها برای پول به موسسه های دیگه برای تبلیغات میرین و دقیقا این حرف رو خطاب به ارتینا گفتن 

چون از رتبه های دیگه تقدیر کردن که در عوض پول جایی نرفتن ولی برای ارتینا هیچی ننوشتن

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا کسی که کنکور داده خودش میدونه چیکار کرده به رتبه های اول و اینا معمولا زنگ میزنن اطلاع میدن 

صد درصد هم کلاس و دوره داشته 

خانوادگی هم پشتکار داشتن وضع مالی‌شون خوب بوده درسشو هم خونده دلیلی برای سفر نرفتن نداشته 

از امکاناتش کمال استفاده رو کرده 

درستش هم همینه 

دلیلی برای حس منفی نیست

بیخود رفته در حاشیه 

بر فرض پدر و مادرش دارا و ... هوش و تلاش خود فرد هم هست وگرنه من دیدم آدمهایی رو پدر و مادر از پدر و مادر اونم تحصیل کرده تر اما بچه هیچی نشده 

گیر به سفرش هم دادن من که کلاداینستا ندادم اما شاید تابستون پارسال رفته بعدش یکسال وقت داشته دری بخونه 

خب بقیه شواهد چی؟

فک کردی اینا یسال فقط میشینن درس میخونن؟

طرف از اول دهم خودشو پاره میکنه.

دیگه تو ۳ سال یه ماه مسافرت چیزی نیس ک.

تایمی ک بقیه تو تابستون تازه استارت کنکور میزنن،افرادی مثل این دختره تو تابستون یدور درساشو جمع میکنه

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋

این چیزا که خیلی عادیه برای رتبه ‌ی اول

هرسال همینه ، بعدشم اینا از یه دبیر استفاده نمیکنن 

موقع خرید پکیج از یه سایتی مثلا کلاسینو یا ماز شما قرارداد امضا میکنی که قبول شدی اینا میتونن از اسمت استفاده کنن پس دست دختره نیست که قبول کنه یا نه

خانواده اش پولدارن دیگه سفر خارجشم رفته ، خیلیا اطراف منم اینجوری بودن برای رفع استرس رفتن مسافرت 

در مورد دونستنشم باید بگم درصد ها خیلی وقته اومده بود و وقتی آدم درصدو ببینه میفهمه رتبه برتره دیگه ، همرو نزدیک صد زده بود!!

فقط نمیدونست یک میشه یا دو