2777
2789

برای اینکه بتونیم یه نفر رو جذب کنیم مدام جلو چشمش باشیم و زیاد مارو ببینه بهتر یا اینکه نه در حد یکی دوبار ؟؟؟

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

ببین مثلا کنارش باشی خیلی خوبه ولی سرت تو لاک خودت 

جوری رفتار نکنی بفهمه دوسش داری

هر چی با اعتماد به نفس تر باشی بهتره 

مثلا دو هفته همش جلو چشمش بودی بعد چند روز فاصله بگیر 

جوری که نبودتو حس کنه 

جای خالیتو متوجه شه 

البته اگه همکار یا همکلاسی باشی اینجوری خوبه

ببین مثلا کنارش باشی خیلی خوبه ولی سرت تو لاک خودت جوری رفتار نکنی بفهمه دوسش داریهر چی با اعتماد به ...

اره ببین همکار و فقط یه روز تو هفته یا نهایتا ۲ روز توهفته میان شعبه ما بعد من اون تایم ها جلو چشمش باشم ببشتر یا اینکه نه ۲ ۳ بار از تو دیدش رد شم؟ واینکه من حتی نکاهشم نمیکنم و اصلا چراغ سبز نشون نمیدم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.