یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
کاپوچینو نشانه پولداریه؟ من روزی یک بشکه قهوه میخورم آخه😂
به عنوان کسی که سه بار کنکور تجربی داده میگم اگر صد خودمو میذاشتم و مریض نمیشدم نیاز به پول زیاد نبود با زندگی متوسط پزشکی میاوردم ولی خب نشد حالم خوب نبود واقعا ولی بعضیا برای توجیح قبول نشدنشون پول رو میکنن بهانه برو زندگی رستگار رحمانی رو بخون
یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷
نه فقط ب پول نیست چیزای دیگه هم مهمه ولی خب پولم بی تاثیری نیست وقتی دغدغه پول نباشه راحت تره
🥲اع سلام
چنل تلگرامم: https://t.me/happyordibehesht نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،
کاپوچینو نشان پولداری نیست اما صبا بیارن توورخت خاب خابت بپره نشانه پولداریه
نشانه حمایته عزیزم ولی خیلیا حمایت دارن باز انگیزه و اراده تلاش ندارن
یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷