2777
2789

من میخوام مهندسی کامپیوتر و صنایع رو بزنم اما اولویتم کامپیوتره

حالا نمیدونم کامپیوتر چه شهری قبول میشم اما بهتره اکثر شهرا رو بزنم یا مهندسی صنایع شهرستانای بزرگ مثل اصفهان یا تبریز؟ 

من هدفم مهاجرته و واقعا نمیدونم کدوم رشته آینده دار تره

خیلی سردرگمم، رتبم اونچیزی نشد که واقعا انتظارشو داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامپیوتر برایه دختر تو ایران شغل هست؟میشه چیکارا کرو

یکی ازدوستام حسابدار هس البته با رشته کامپیوتر 

یکیش. ک داره دانشگاه میخونه. یکی هم تو بهداشت رفته

|- ظاهر شادۍ داریمـ،..امآ اسیر دردیمـ.. :).. 🖇🖤

جزو رشته هایی هست که میشه تو بازار کار ازاد کار کار کرد 

میشه تو ادارات دولتی و خصوصی کار کرد 

یاهم فروشگاه فروش و نصب کامپیوتر و لپتاپ زد 

به صورت مجازی و انلاین میشه کار کرد 

بازارکار کامپیوتر برای اقا چه خانم فرقی نمیکنه دنیا رو به پیشرفت و تکنولوژی میره 

کامپیوتر علم بروزیه کسی که کامپیوتر میخونه مدام باید بروز باشه و مطالعه داشته باشه 

رشته خوبیه هم تو ایران هم خارج از کشور 

و نظر من اینه که بستگی به خود طرف و مهارت و عرضه اش داره بتونه کار پیدا کنه یا نه 

موفق و سلامت باشید 🌺

جزو رشته هایی هست که میشه تو بازار کار ازاد کار کار کرد میشه تو ادارات دولتی و خصوصی کار کرد یاهم فر ...

از مهندسیا اطلاعات دیگه ای هم دارید؟

میدونید برایه دانشگاه صنعت شریف یا امیر کبیرو.. باید رتبمون چقدر باشه

اگر قرار ایران بمونه صنایع بهتر.

اره بازار کامیوتر الان خیلی خوب شده، البته به توانایی اون فرد خیلی بستگی داره.

کلا برای مهاجرت ولی برق و کامپیوتر بهتر 

دانشگاه بجز شریف و امیرکبیر مهم نیست عزیزم اونم تو مهندسی ها

من سال ۸۰ رفتم دانشگاه.

والله زمان ما برای اپلای کردن، دانشگاه ملاک بود، جز شریف و امیرکبیر، هم خیلی دانشگاهها حرف برای گفتن داشتن.

الان نمیدونم والله

از مهندسیا اطلاعات دیگه ای هم دارید؟میدونید برایه دانشگاه صنعت شریف یا امیر کبیرو.. باید رتبمون چقدر ...

من خودم امسال کنکور دادم اطلاعاتی که دارم طبق تحقیقات خودم هست 

خودم احتمالا برم معماری دانشگاه ازاد 

برای دانشگاه های صنعتی شریف و امیرکبیر اگر اشتباه نکنم باید رتبتون زیر ۱۰۰۰ باشه به خصوص شریف 

تا جایی که میدونم رشته معماری رشته ایی هست که بازم میشه تو بازار ازاد کار کرد و انلاین هم میشه 

حق امضا و مهر ها به ترتیب ۱معماری ۲ عمران ۳ مکانیک و....  هست معمار حق امضا پول بیشتری میگیره 

رشته اییه که تو شهر کوچیک کار کردن سخته 

رشته ادایی و شیکیه و اگر بلد باشی و مهارت داشته باشی میتونی درامد بالا داشته باشی 

طراح ها برای طراحی و دکوراسیون داخلی یک واحد ۲۰ میلیون تا ۲۰۰ میلیون میگرن مبلغ بستگی به خودشون و شهرشون لوکس بودن یا معمولی و متوسط بود و ایتم ها و و...  داره حالا

فرض کن یک اپارتمان باشه 

به گفته بعضی از مشاورین اشباع شده یا اشباع میشه یا بازار کار نداره

بعضی ها هم میگن اشباع نمیشه بازار کار داره

تو این سبک رشته ها چیزی هست به نام مزیت رقابتی یعنی چی: معمار های داخلی که رقابت بلد باشن (بازاریابی، برندینگ، مارکتینگ) بلد باشن میتونن رقباشون رو کنار بزارن و بازار رو دستشون بگیرن بنابراین این رشته نه تنها اشباع نمیشه اگر مزیت رقابتی ویژه ایی رو کنی میتونی تمام رقباتو کنار بزنی 

بعضی هاهم اعتقاد دارن که هوش مصنوعی جاشو میگیره 

تمام اینا گفته چندتا مشاور و اساتید خوب هست