2777
2789
عنوان

حاله تهوه بیاین

26 بازدید | 2 پست

من صبح حاله تهوه شدید بع شدت شدید گرفتم

بعدش گفتم بزار برم سرکار سرگرم شم خونه میموندم تنها میشدم رفتم اما نیم ساعت به شدت حالم بد شد

1 بارم اونجا بالا اوردم اصلا رنگم پریده بود بزور دستم سرد بود اجیم گفت فشارت 8 هست دیگه چمیدونم من مریضم ویروس جدیده اما حاله تهوه نداشتم

دیگه 5 بار بالا اوردم بعد داشتم. میومدم خونه فقط زار زدم حاله تهوه ازم بگیر هرچی. دوست داری بیار روش رو مخه 

دیگه الان بهترم ولی حاله تهوه دارم ممکنه بازم بالا بیارم قرص حاله تهوه گرفتم جلوشو میگیره؟ 

و. هر استفراغ  خیلی زیاد بوده من فقط شام خورده بودم معدمم خالی بود 

مشکل خواص دیگه نداشته باشم؟ 

احتمالا این ویروس جدیده رو‌گرفتی. به شدت هم واگیر داره ... برو دارو خانه اندانسترون یا دمیترون بگیر ... مایعات زیاد بخور... بگو برات ضد تهوع تزریقی هم بزنن... ما گرفتبم هممون فقط ضد تهوع میدن برا لچم فقط اصافه تر مترونیدازول دادن... خودمم انتی بیوتبک چون جزو داروهامه برام خوب بود اما شوهرم هنوز درگیره... برو دکتر باز بهتره. ابن داروهایی هم که گفتم سرخود نگیر شاید شما داروی دیگه برات بدن

[QUOTE=

ش393657302]احتمالا این ویروس جدیده رو‌گرفتی. به شدت هم واگیر داره ... برو دارو خانه اندانسترون یا دمیترون بگیر ...[/QUOTE]

پول دکتر ندارم

کار هم 4 روزه میرم حقوق نمیتونم بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.