2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده بیاییددد

78 بازدید | 9 پست

بوده تو خانوادتون که مخالف باشن بعد راضی بشن؟؟؟ چقدر طول کشید؟ چی شد که راضی شدن؟ الان خوبه رابطتتون؟ بچه ها اگه میخوایید حرفای دل سرد کننده بزنید لطفا ورود نکنید 

تو خانواده ما بوده مادر بزرگم و مادر عروسش دوتاشون مخالف بودن ولی بعد ۳ سال راضی شدن الان زندگی خیلی خوبی دارن یا خالم هم ناراضی بود الان شوهر خالم عروسشو رو سرش میزاره و بد تر اینکه داییم  ۱۰ روز قبل خواستگاری از زنش ی دعوای خیلی بد با پدر زنش داشت ولی نمی‌دونست پدر زنشه ولی همشون به مرور زمان راضی شدن 

بابای پسر مورد علاقه منم راضی‌نمیشه از تجربه هاتون و روش حلش بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت مخالفت چیه؟

پدرش آدم سر شناسی خانواده منم همینطور مذهبی و خودش به خاطر مسائل کاری خیلی ساله به تنهایی تو خونه ما رفت و آمد داره از خیلی جاها پیشنهاد داشته ولی کلا چون به فکر جاهای خفن نبوده با خانواده ما ادامه داده ا میخواد ادامه دادنشو قطع کنه از طرفیم میخواد بیاد خواستگاری باباش میگه اینکارو کنی همه فکر می‌کنند ۱۰ سال به خاطر این دختر رفتی تو خوانوادشون و میگن‌چشم چرونی و اسمت بد در میشه البته این یکی از دلایل مخالفت هست 

اینا ک راضی نمیشن بعد از اینکه ببینن سخت پایبندین ب تصمیمتون شل میکنن و بعدشم ک هم دیدم هم شده این ا ...

نمیدونم امید وارم اره من تو خانواده خودم زیاد دیدم هم زنداییم هم عروس خالم الان همه احترامشان رو نگهه میدارن و واقعا هم خودشون خوبن ولی روم‌نمیشه ازشون بپرسم‌چیکار کردید و چی شد که انگیزه بشه برام

پدرش آدم سر شناسی خانواده منم همینطور مذهبی و خودش به خاطر مسائل کاری خیلی ساله به تنهایی تو خونه ما ...

چ ربطی داره مگه هرکسی همکاریشو‌ فسخ میکنه قراره با طرف شریکش بد بشه و یا دشمنی کنه که بخوام حرف در بیارن

ایشون تو رفت امد از پدرتون خانوادتون و خودتون خوشش اومده بنا ب دلایلی هم میخواد کارشو تغییر بده .درعین احترام همچی شدنیه. اینا بهونس

+خدایاشکرت🤍

چ ربطی داره مگه هرکسی همکاریشو‌ فسخ میکنه قراره با طرف شریکش بد بشه و یا دشمنی کنه که بخوام حرف در ب ...

نه اشتباه متوجه شدید یکمی تو ی حوزه معروف هنری هست و تو هنرشون تمام ایران میشناسدشون در عین حال این همه سال که رفت و امد داشت همه حتی خانواده منم‌ میگفتن فلانی آنقدر آدم خوبی هست که ما نگران نیستیم اگه ی پسر آنقدر تو خانواده ما رفت و آمد داشته باشه و از این ور هم همه تعجب میکردن چرا با ی همچین مجموعه کوچیکی همکاری میکنه درحالی که بقیه جاها براش سر و دست میشکونند به شدت هم مذهبی هستن هم خانواده من هم اون اگه هم فسخ کنه هم ازدواج کنیم کلا پخش میشه این همه سال برای چشم‌چرونی رفته برای خودش مهم نیست چون هم من‌هم خودش هم خانواده هامون میدونند اصلا اینجوری نیست خودش اصلا اهمیت نمیده ولی پدرش به فکر اعتبار خودشه

نه اشتباه متوجه شدید یکمی تو ی حوزه معروف هنری هست و تو هنرشون تمام ایران میشناسدشون در عین حال این ...

پدرش به دلایل دیگه ای مخالفه اینقدرررر این دلیل مضحک و خنده داره که باورم نمیشه شما اسم دلیل روش گذاشتی

عزیز جان این حرف در صورتی درست بود که فرضا پخش میشد شما با هم یه ارتباط غیر رسمی دارید نه  اینکه بخواید ازدواج کنید

آدما همو میبینن به هر واسطه و دلیلی و بعد از هم خوششون میاد و ازدواج میکنن

یعنی هر کسی بعد یه مدت آشنایی با زنش ازدواج کرده چشم چرون بوده و نیت سو داشته؟! 

پدرش به دلایل دیگه ای مخالفه اینقدرررر این دلیل مضحک و خنده داره که باورم نمیشه شما اسم دلیل روش گذا ...

نه عزیزم ماجرا فرق داره اون میتونست این همه سال جاهای دیگه ای بره که درآمدش دقیقا ۱۰ برابر جایی بوده ک با ما میومد ولی نرفته کلا همه تو این چند سال دارن میگن چرا چرا و سرشون تو زندگیشه ک بفهمه چرا و البته خودشم دلیل باباشو قبول نداره و باباش کلا با این بشر لجه 

نه عزیزم ماجرا فرق داره اون میتونست این همه سال جاهای دیگه ای بره که درآمدش دقیقا ۱۰ برابر جایی بوده ...

دختر خوب فکر میکنم متوجه کامنت من نشدی 

فرضا اون مردمی که نمیدونم چرا اینقدر برای شما مهم هستن

می گفتن اوکی این عاشق فلانی بوده که نرفته 

وقتی شما قراره عقد کنید و رابطه رسمی داشته باشید هیچکس من به عمرم نشنیدم ایراد بذاره رو همچبن چیزی و فرضا بگه پسره چشماش هرزه 

اگه رابطه غیر رسمی بود بله همچین چیزی ممکنه ولی رابطه رسمی نه

حرف من اینه پدرش داره مزخرف محض میگه و دلیل دیگه ای داره 

اصلا در مورد خود پسر نظری ندادم هر چند جای بحث داره چرا این حرفا براش ملاک شدن و چرا نمیتونه جلوس پدرش وایسه