2777
2789
عنوان

افرادی که رنگ مورد علاقه ندارن

204 بازدید | 22 پست

فیلم یا سریال مورد علاقه ندارن 

یا حتی غذای مورد علاقه ندارن 

ینی سلیقه ندارن؟؟؟ 

خب من همه رنگ ها رو دوست دارم 

اینجوری نیست که به رنگ رو بیشتر از همه دوست داشته باشم 

یا حتی فیلم و غذا 

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده

اره منم نمیتونم بگم کدوم زیادن 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلیقع که این چیزا نیست

مثلا وساسلی که داری و مرتب نگه داری این سلیقه داشتنه 

یا یه چیزی میخری لباس و ...خوشگل باشه میگن سلیقه داری

آقایون در خواست ندین!از سال ۹۷ تو سایتم حساب قبلیم ترکید☺️

من عاشق پاستا پیتزا زرشک پلو کوبیده هستم ولی گاهی قورمه سبزی هم بهم مزه میده کله پاچه هم همینطور یا برگر نمیتونم بگم مورد علاقه ام کدومه تو. نگاهم بستگی داره مثلا ی لباس گرم رنگشو دوست دارم ی لباس صورتی ی لباس یاسمنی 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

منم اینطوری‌ام😂😎

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

سلیقع که این چیزا نیستمثلا وساسلی که داری و مرتب نگه داری این سلیقه داشتنه یا یه چیزی میخری لباس و . ...

آره می‌دونم 

ولی شنیدم به اینجور افراد هم میگن بی سلیقه ینی سلیقه خاصی ندارن

چیشد که این سوال رو پرسیدی

ذهنم درگیر شد همه دوستام رنگ خودشونو دارن 

فیلم خودشونو دارن 

همه اطرافیانم یه مدل غذا رو بیشتر از همه دوست دارن

ولی من اینجوری نیستم