2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دکتر بردن که وظیفشه اما اینکه تو همه مسافرتا مادرش رو همراه میکنه واقعا سخته بهت حق میدم فکر میکنم این مورد با مشاور رفتن حل میشه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

برای من هم بدون مادرش سفر نمیره و بقول شما غوعا میشه 

یعد مادر بدبختم تنها سفر می رفت این همه کارهاشونو کردم خودم بی مادرو بی کس شدم ولی اونا 

خوشبحالشون 😑😑

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بگو پس مامان منم باید بیاد باهامون یجوری رفتار کن باهاش که اگه متقابلا توهم مثل اون رفتار کنی باعث ازارش میشی اینطوری بهتر درک میکنه تو هم زیادی به خانوادت توجه کن 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مسافرت اصلا نمیتونم با کسی برم ولی حضور پررنگ دارن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تمام خریدای خونه پدر و مادرش با همسرمه از خرید نون واسه صبحانه گرفته تا هر چیزی که فکرشو کنی.کارهای بانکی و اداری هم با همسرمه.جالبه مادرش غیر همسرم چهار تا بچه دیگه هم داره ولی موقع کار فقط این بچه شو میشناسه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

دکتر بردن ک اشکال نداره ولی مسافرت اینا خیلی سخته ادم زندگی خوصوصی نداره خیلی سخته 

خدا منو ببخشه خدا ببخشه ولی وقعا انگار زن دوم شوهر هستن چیه والاه یکم بزار راحت باشن جوونا 

بخدا ما با پدرشوهر و مادرشوهر یجا بریم ها اونام ماشین دارن ولی مادرشوهرم گیر میده برگشتنی با شما برمیگردم شوهرشو میفرسته با ما برمیگرده اصلا نمیگه بلکه میخان راحت باشن ک دیر میان یا کاری داشته باشن ما بریم اونا بعدا 

همش زوری خودشو تو زندگی خصوصیمون جا میده خیلی سخته بخدا اگه به اون باشه ها تو اتاق خابمونم میاد

دکتر بردن ک اشکال نداره ولی مسافرت اینا خیلی سخته ادم زندگی خوصوصی نداره خیلی سخته خدا منو ببخشه خدا ...

مادرشوهر من سر همین حس حسادت نذاشت هیچ وقت زمان نامزدی و اوایل ازدواجمون یه سفر داشته باشیم که بهمون بچسبه...

مادرشوهر من سر همین حس حسادت نذاشت هیچ وقت زمان نامزدی و اوایل ازدواجمون یه سفر داشته باشیم که بهمون ...

خدا ازشون نگذره اوایل نامزدی هم ک خیلی خوبه یه حس دیگ داره ولی وقتی نزارن حالشو ببری کوفت کنن تا اخر عمر یا ادم نمیره منم همین دردو دیدم ۱۰ سال ازدواج باورکن نزاشتن یه مسافرت یه گردش طبیعت هرچی ک فکرشو بکنی نزاشتن خوش باشیم حسرت تو دل مونده 

بخدا این جمعه خاستیم یه دوری بزنیم مادرشورهرم زنگ زدا کجایین یه ساعته منتطرتونم ک بریم بگردیم😆😂😔😔

خدا ازشون نگذره اوایل نامزدی هم ک خیلی خوبه یه حس دیگ داره ولی وقتی نزارن حالشو ببری کوفت کنن تا اخر ...

انگار حس رقابت با عروس داشته باشن! من هنوزم حسرت روزایی که میتونستیم از تنهاییمون نهایت استفاده رو ببریم دارم.الان دو تا بچه کوچیک دارم و واقعا با بچه سخته و هیچ وقت مثل اون اوایل نمیشه.

انگار حس رقابت با عروس داشته باشن! من هنوزم حسرت روزایی که میتونستیم از تنهاییمون نهایت استفاده رو ب ...

دقیقا حرف دل منو زدی هر چیزی به وقتش خوبه منم دوتا بچه دارم درکت میکنم خیلی سخته جوری ک حتی شوهرمم میگه تو دلم مونده خوشی هایی ک از تنهایی لذت نردیم الانم بچه ها نمیزارن 

فقط میگم خدا ازشون نگذره ک هیچ وقت نمیخان عروس با پسرشون خوش باشن همش میخان تو زندگیمون باشنو بگن ما ریسیم ما هستم انقدر دلم میخاد یبار بگم چتونه مگه خونه زندگی شوهر نداری خوب چرا میرینی تو جونیمون پاتو بکش بزار زندگی کنیم 😡😫