2777
2789
عنوان

رشته پلو خوشمزس یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 32 پست
نهدرکش نمیکنم ۲ مدل کربوهیدرات رو باهم قاطی کنی که چی بشه🤷‍♀️

دقیییییییقا

چیز خاصی نیست

من مادرشوهرم گاهی مثلا غذای خورشتی میپزه، قرمه، قیمه، .‌‌‌‌‌‌..، رشته پلو کنارش میپزه میگه رشته سردی برنج رو میگیره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخصوص با زردآلو خشک درست کنی

چطوری؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

نهدرکش نمیکنم ۲ مدل کربوهیدرات رو باهم قاطی کنی که چی بشه🤷‍♀️

تازه تو رسپیش سیب زمینی نگینی هم داره میشه سه تا کارب

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اااع حدییی؟ خوشمزه میشه؟

خیلیییی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چطوری؟

خب رشته پلو رو جدا بابرنج که میپزی،بعدم جدا زردالوخشک هم باکمی اب میذارید میپزه و بهش شکر هم اضافه میکنی بعد که آبش خشک شد کنار غذا با رشته پلو میل میکنید 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

چرا چه مزه ای میده که دوست نداری مزش رو توصیف کن شاید منم خوشم نیاد . مثلا مزش نزدیک به چه غذایی هس ...

ببین بد هم نیستاااا که نشه خورد ولی اونقدرا هم برام جالب نیست همون برنج معمولی رو ترجیح میدم 

نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی نه شبیه نودل و ماکارونی هم نیست

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اصلا مزه شبیه ماکارانی یا نودل نیست 

بهتر رشته سفید محلی بگیری با رشته کارخانه ای بد مزه میشه ... من عاشقشم مخصوصا رشته زیاد طعمه رشته سفید با رشته کارخانه ای خیلی خیلی فرق می کنه

اصلا مزه شبیه ماکارانی یا نودل نیست بهتر رشته سفید محلی بگیری با رشته کارخانه ای بد مزه میشه ... من ...

رشته سفید که برای آشه باید رشتش برشته شده باشه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

رشته خالی طعم خاصی نداره. مثل ماکارونی یا رشته آشی و حتی بی مزه تر. تو ترکیه معمولا پلو رو ساده درست نمیکنن توش به عنوان تزئین رشته میریزن همونجور که ما زرشک و زعفرون و... میریزیم ولی تنهایی غذای کاملی نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.