2777
2789
عنوان

خدایا کربلارو نذار ازمون بگیرن

183 بازدید | 19 پست

تویه کانال خوندم چندروز دیگ قراره ب عراق حمله کنن 

وای خدا نکنه بمیرم برای حرم خانم حضرت زینب ک بخاطر هرج ومرج کشورشون بسته ست 

خدایا نذار کربلا رو از ما بگیرن 

خدایی دین ما خیلی مظلومه 

یهودیا بخاطر دینشون و کتابشون میگن باید کشورشون رو بررگ کنن وبقیه رو ب دین یهود دربیارن چون فکرمیکنن برگزیده هستن 

اما  ما مسلمونا چی 

اعتقادات سست

البته نه همه 

یکی خودمو میگم برای امام زمانم جز زحمت چی داشتم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدانکنههه

چندروز دیگه قراره برم کربلااا

من بودن امام حسین دق میکنممممم

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

😐عراق چرا؟

همه دارن بما حمله میکنن خواهر بزار ببینیم خودمون زنده میمونیم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خوش بحال دغدغت

تا عشق حسین تو قلبت نباشه

تا نرفته باشی کربلا

نمیتونی اسی رو درک کنی

ک چ حسی داره

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

حس درموندگی تو وطن خودت چی؟

چرا فکرمیکنی

هرکسی که امام حسین رو دوست داره

و نگران اینه ک نکنه ی روزی

دیگه راه زیارت امام حسین رو هم از دست بده

یعنی مشکلات نداره و زندگیش پر از خوشیه

یا هم‌وطناش براش مهم نیست ؟

چرا فکرمیکنیهرکسی که امام حسین رو دوست دارهو نگران اینه ک نکنه ی روزیدیگه راه زیارت امام حسین رو هم ...

درسته این امام حسین«ع» و راه کربلاست هست که اسلام روزنه مگه داشته

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
چرا فکرمیکنیهرکسی که امام حسین رو دوست دارهو نگران اینه ک نکنه ی روزیدیگه راه زیارت امام حسین رو هم ...

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

که اسلام روزنده نگه داشته