2777
2789

دوستم عمل کرده موقع برداشتن اتل تیغه بینیش به حدی ورم کرد فشارش افتاد رنگش سفید شد هنوز خوب نشده ورمش طبیعیه؟دکتر که گفت عادیه ولی بنظرم همچین ورمی عادی نیست خیلی نگرانشم 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
حداقل حداقل باید 3ماه بگذره تا ورم بشینه تازه میگن تا 6ماه

بینیش سه برابر شده مخصوصا تیغه بینیش 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برای من ۳ ماه از جراحیم گذشته و بینیم کلا ورم هستش مخصوصا قسمت تیغه و نوک بینیم

باید صبور باشه و بزاره زمان بگذره

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
عزیزم برای من ۳ ماه از جراحیم گذشته و بینیم کلا ورم هستش مخصوصا قسمت تیغه و نوک بینیمباید صبور باشه ...

خوشبحال اونایی که بعد یه هفته از عمل بینی ورمشون کمه همچین مشخصه که عمل کردن خوشگل شدن ماها بعد عمل داغون شدیم 

خوشبحال اونایی که بعد یه هفته از عمل بینی ورمشون کمه همچین مشخصه که عمل کردن خوشگل شدن ماها بعد عمل ...

بستگی به ژنتیک بدن هم داره

آبجیم جراحی کرد تا یکماه کبود بود و بعدش ورم نداشت

برای من کبودی خیلی کم اما ورم زیاد

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...