2777
2789
عنوان

بچه ی خودتون یا بچه به فرزندی میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 46 پست
بله کاملا موافق حرف اخرتون هستم.از نظر من بچه ی زنا زاده هم پاک و معصوم هست‌ و همه چیز بستگی ب تربیت ...

من فکر کردم خودتون اون مشکل ژنتیکی رو دارین مثلا میگن کسی که خودش مبتلا به بیماری هایی هست که درحال و آینده برای کار روزانه شخصی خودش توانمند نیست خودخواهی هست که برای عصای دست شدن بچه یا رفع تنهایی  بچه دار بشه. 

یا کسی که به خاطر بیماری طی ۱۵-۲۰ سال به احتمال زیاد میمیره  حتی اگر اون بچه مشکل ژنتیکی رو به ارث نبرده باشه بدون والد میشه و آسیب روانی میبینه

کسی رو میشناسید ک از این روش بچه دار شده باشه؟دکتری ک رفتم گفت شانستون تو این روش کمتر از روش طبیعی ...

من قبلا تو سایت نوعروس که الان ترکیده و جود ندارد کاربری رو دیده بودم که مشکل هموفیلی مینور داشتن و یک حاملگی هموفیلی ماژور که منجر به سقط داشتن از این طریق بچه دار شده بودند واونها هم تصمیم‌ شون این بود اگر این روش ها جواب نده از پرورشگاه بچه بیارن یا قید بچه داشتن رو بزنن اما خوشبختانه دختر سالم به دنیا آورد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.