2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، خسته کنکور نباشی ،

انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد .

به نظرم پیرا پزشکی مثل پرستاری اتاق عمل و هوشبری علوم آزمایشگاهی تیپ دو و سه یا آزاد یا بورسیه ارتش و ... البته اگر علاقه داشته باشی میاری

اگر سوال مشاوره ای کنکوری داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم   

ببخشید به نظرتون پزشکی تعهدی ارتش میتونم بیارم؟

ممکنه اما فکر میکنم قبلا شرط تراز 8500 داشت اما باید اولویت های اولت باشه

سلام عزیزم ، خسته کنکور نباشی ،انشالله که هرچی خیره برات پیش بیاد .به نظرم پیرا پزشکی مثل پرستاری ات ...

من بومی استان همدان هستم یه سری مشاورا نا امیدم کردن واقعا

سلامت باشید جانم:)

من بومی استان همدان هستم یه سری مشاورا نا امیدم کردن واقعاسلامت باشید جانم:)

عزیزممم درک میکنم شرایطت الان سخته و چقدررر استرس ممکنه داشته باشی انشالله که هرچی به صلاحت هست اتفاق بیفته سعی کن یه انتخاب رشته خوب و منطقی داشته باشی 🩷

به نظرم شانست رو واسه پزشکی تعهدی امتحان کن.

ممکنه شهرتون امسال نیاز به دارو تعهدی هم داشته باشه ، اگر توی دفترچه انتخاب رشته داروی تعهدی شهر بومی خودت رو دیدی حتما بزن

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

درباره شرایط دانشگاه ارتش یا بقیه الله اطلاعی دارید؟

نگاه کن راجب اینا خیلی کم اطلاعات گیر میاد در این حد میدونم که مصاحبه سفت و سختی داره سلامت و آمادگی جسمانی براشون مهمه ولی اگر دانشجویی از این دانشگاه ها رو پیدا میکردی بهتر میتونستن راهنماییت کنن