2777
2789
عنوان

کلا ه برداری رانندگان تپسی

71 بازدید | 9 پست

به نظرتون رانندگان تپسی که دوبار کرایه می گیرند کلاه بردار هستند؟ بعضی وقت‌ها راننده تپسی شماره کارت داده به من تا کرایه رو مجدد بپردازم در حالی که اعتباری پرداخت و از حسابم کسر شده و با اینکه صفحه گوشیش جلوی چشمش بوده اما به من یادآوری نکرده که اعتباری پرداخت شده

واقعا تاکسی های اینترنتی شورشون رو درآوردند هم اسنپ هم تپسی هم ماکسیم من از هر سه ضربه خوردم و هیچ نظارتی روی اینها نیست 

حتی دیروز توسی گرفتم چندبار قیمتش رفت بالاتر و راننده پیدا نشد نوتیف اومد که راننده پیدا نشده و لغو شد 

بعد نیم ساعت یکی زنگ زده من توی مبدا هستم سریعتر بیاید منم گفتم که لغو شده و گوشیو قطع کردند از طرف تپسی پیام اومد ده هزارتومان باید پرداخت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تاکسی های اینترنتی شورشون رو درآوردند هم اسنپ هم تپسی هم ماکسیم من از هر سه ضربه خوردم و هیچ ن ...

واقعا موافقم چند وقته که نظارتهاشون خیلی کم شده معلومه که مدیرانشون ضعیف شدند

بایست زنگ برنی همون موقع به پشتیبانی برای من هم پیش اومده دوباره برمیگرده به اعتبارت عزیزم

مسئله این جاست که نمی‌دونستم اعتباری خودش اتومات فعال شده. یکبار که تسویه کردم دیگه اعتباری لازم نداشتم. ولی فعال شده بود و من هم بی خبر بودم. رانندگان هم سو استفاده کرده بودند

بایست زنگ برنی همون موقع به پشتیبانی برای من هم پیش اومده دوباره برمیگرده به اعتبارت عزیزم

آخر ماه که پاپ آپ تسویه اعتباری تپسی اومد تازه متوجه شدم که چه کلاهی سرم رفته.

و تپسی هم قبول نکرد گفت خیلی گذشته 

جالب این جاست که گزینه پرداخت اضافه رو زود می‌بندند ولی گزینه پرداخت کم الی الابد باره

معلومه خود تپسی زمینه خلافکاری رو برای رانندگانش فراهم کرده

مسئله این جاست که نمی‌دونستم اعتباری خودش اتومات فعال شده. یکبار که تسویه کردم دیگه اعتباری لازم ندا ...

بهشون بگو تماس گرفتی 

بگو دیگه نمیخوای و این مدت هم اینجور شدی پیگیری کنن عزیزم

آخر ماه که پاپ آپ تسویه اعتباری تپسی اومد تازه متوجه شدم که چه کلاهی سرم رفته.و تپسی هم قبول نکرد گف ...

برای من تو اسنپ اینجور شده بود 

که من هم لج کردم پرداخت نکردم به موقع هی زنگ می‌زدند 

اینقدر دیر پرداخت کردم که نوشته دیگه اجازه نداری استفاده کنی🤣

برای من تو اسنپ اینجور شده بود که من هم لج کردم پرداخت نکردم به موقع هی زنگ می‌زدند اینقدر دیر پرداخ ...

یک اپ دیگه استفاده می‌کنیم. مشکلی نیست ولی من دارم به این فکر می‌کنم که به شورای رقابت بگم یا اینکه راننده‌ها رو گیر بیارم پولهام رو پس بگیرم

بهشون بگو تماس گرفتی بگو دیگه نمیخوای و این مدت هم اینجور شدی پیگیری کنن عزیزم

خیلی زنگ زدم و پیغام گذاشتم آخرش گفتند باشه ما با راننده ها برخورد می‌کنیم ، ولی برخوردشان که برای من پول نمیشه.

معلوم هم نیست راست گفته باشند.