2777
2789
عنوان

رتبه یک تجربی زندگی رو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 6764 بازدید | 209 پست
خودم معلمم و حرفتو قبول دارم متاسفانه تو دبیرستان‌ها تو رشته تجربی و ریاضی خیلیییییی کم کاری میشه نم ...

عه شما معلمید؟😍 یه چیزی بگم من خیلیییی علاقه دارم به رشته های فلسفه و منطق و روانشناسی اصن کتاب فلسفی که میخونم روحم پرواز میکنه

به نظرتون عاقلانه‌ست بعد از تموم شدن ارشد مهندسی تو سن ۲۶ سالگی برگردم از اول فلسفه بخونم یا یهو برا دکترا اقدام کنم وقتی زندگیم به ثبات رسید کارم مشخص شد مثلا تو ۴۰ سالگی فقط برای ارتقای شخصی برم دنبال علاقم؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
دمتونم گرماما خیلیا هم همچین پدرمادری ندارنو اون گروهی که گفتم معمولا فقط به خواسته های شخصی خودشون ...

نشد اون پستت رو ریپ بزنم  اینو زدم

بخدا همه کلاسه تاثیر داره  مخصوصا زبان  نمیدونم چرا پدر مادرای ما اصلا به فکر نبودن 

من مامانم اونموقع میگفتم بزار برم کلاس زبان  میگفت نه پولاتو جمع کن بده طلا   ازدواج کردم یه عالمه طلا داشتم ولی  زبانم صفر بود   الان بچم ازم  سوالی میپرسه من بلد نیستم  حالا خوبه زبان همسرم فوله اون کمکش میکنه

بچگیای ما همش با عقده گذشت پول بود خرج کلاسمون نمیکردن جهیزیه انچنانی بهم دادن ولی کلاسای درسی هییییچی 

باورت میشه من الان دارم  دانشگامو میرم بچم منو تشویق کرد  ما الان داریم کارایی که قبلا برامون نکردن رو میکنیم  

برا همین تصمیم گرفتم صدم رو برای بچه هام بزارم از لحاظ تحصیلی و کلاس رفتناشون  مطمینم جواب میده 

انشاالله همه موفق باشیم و سربلند و باعث افتخار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تحصیلات پدر و مادر و وضع مالی و تلاشی که برای اینده بچشون میکنند خیلی خیلی موثره 

بچه ای که این امکانات رو نداره برای موفق شدن نیاز به تلاش خیلی خیلی بیشتری داره نسبت به بچه ای که این راهها براش هموار شده 

اصلا نقش تحصیلات پدر و مادر و امکانات مالی رو دست کم نگیرید

من خودم خیلی استعداد داشتم ولی والدین اگاهی نداشتم دکترا گرفتم ولی به سختی و ارزوم بود پزشکی قبول بشم و با وجود تلاشی که کردم هیچوقت مسیره برام هموار نشد.....من الان 41 سالمه و بچه ندارم و دوست نداشتم داشته باشم ولی قطعا اگر بچه دوست داشتم و میاوردم تمام شرایط رو اول برای موفقیت و اینده اش فرا هم میکردم بعد به فکر بچه میفتادم...دنیای امروز دنیای رقابت هست ضعیف باشی چه از نظر مالی چه بعدهای دیگه ...به راحتی حذف میشی

عجب!! ربطه يك كنكور هيجوقت سهميه اي و خريد و اينا نيست اونا كهيوال ميفروشن انقدر احمق نيستن جوري سوا ...

دیگه انقدر چیزای عجیب غریب شنیدیم و میشنویم که این چیزا واقعا عجب !! گفتن نداره‌ خیلی خلاف ها و فسادهای بزرگتر ازین رو شده. بعدشم منظورم کلی بود نه فرد یا رتبه خاصی. گفتم تلاش های واقعی یه شبه نیستن. ما فقط یه فریم ازشون میببنیم

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

مادر و پدر آگاه خیلی تو سرنوشت بچه نقش دارن

از اصلی ترین دلایلی که دلم نمیخواد ازدواج کنم وبچه داربشم همینه که خودم بیکارم بامدرک ارشد وپسری هم میاد معلوم نیست شغلش چیه یچه هام تباه میشن 

ولی بقیه درک نمیکن ومیگن قر زیادی داری ومیمونی اخر که میگم به جهنم

خانواده خیلی مهمه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

آره دقیقا 

انشالله که همیشه موفق باشه و راهش هموار🥰

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

از اصلی ترین دلایلی که دلم نمیخواد ازدواج کنم وبچه داربشم همینه که خودم بیکارم بامدرک ارشد وپسری هم ...

حرف حستب جواب نداره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اینکه اون همه اینارو داره رو زندگی منو شما که تاثیری نمیذاره. حالا اون شانس اورد و تلاششم کرد شد رتبه یک. یکیم شانس نیورد از خانواده شد رتبه صد اصلا. اینا تاثیری رو زندگی ما نداره. ما باید تلاش کنیم تو شرایط خودمون پیشرفت کنیم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من احساس میکنم با این حجم از انرژی های منفی و حسرت از کل کشوراین بنده خدا دیر یا زود یه اتفاق بدی بر ...

بیخیال بابا

رونالدو و مسی با ابن موفقیت ها مگه چیزیشون شده 

اینا هم اعتقادات بیخود ایرانیاس

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠