2777
2789
عنوان

رتبه یک تجربی زندگی رو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 6816 بازدید | 209 پست
اخترتش مطمعنا از خیلیا بازبهتره،ازکجامیدونه باپولش چنتا کارخیریه نکرده؟علمشم که به کارمیبره همش ثواب ...

غرور ... ادمو نابود میکنه 

همین که با ایفون گرفتن حرفشون یهو میچرخه نشون میده طمعشون زود میاد بالا ، انقدر خودتونو پست نبینید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با حقوق وزارت کار من دارم همه اینایی که گفتی رو برای بچه هام فراهم میکنم فقط برنامه ریزی میخواد و ...

دقیقا دختر دوستم بهترین شرایط زندگی گوشی آیفون دستشه دست به سیاه و سفید نمیزنه حتی در حد آب کشیدن لیوان چایی خودش 

کلاس میفرستنش هیچ پوخی نشد ولی همون دختر،دخترخالش برو ببین چه تحصیلات موفقی رو شروع کرده 

هم پدر و مادر و هم خوده طرف

مریم میرزاخانی چطور؟ اون از نظرت زیبا بود؟

عزیزم کامنت های بعدمم بخون 

زیبایی برای کسی که سواد داره  مهم نیس  

ما بحثمون سر اون خانم بود که میگفت واقعااااا خوشگله و قرتی 

از نطر من یه دختر  ساده و زیبایی معمولی ولی پرتلاش و موفق هست این خانم  که اینم خودش به کل زیبایی های دنیا میارزه و مهم تره

دقیقا دختر دوستم بهترین شرایط زندگی گوشی آیفون دستشه دست به سیاه و سفید نمیزنه حتی در حد آب کشیدن لی ...

دقیقا هدف مام همینه  اگه خودمون به جاهای آنچنانی نرسیدیم  تلاش کنیم و شرایط فراهم کنیم برای بچه هامو و اینا حتما بجایی میرسن  چون ما خانواده هامون پشتیبانمون نبودن  و لی ما پشتیبان بچه هامونیم  و این خیلی تاثیر داره 

همه چیز مدرسه  غیر انتفاعی و  تیپ و  نیس  

من بچه هام مدرسه دولتی میرن ولی واقعا موفقن و باهوش 

خیر ولی دورادور میشناسمشون اوضاع زندگیشون واقعا معمولی هست

والا دبیرستانشون سمپاد بوده

تو سمپاد عادیه که نیازی نباشه کلاس های خارج از سازمان داشته باشی

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
با حقوق وزارت کار من دارم همه اینایی که گفتی رو برای بچه هام فراهم میکنم فقط برنامه ریزی میخواد و ...

دمتونم گرم

اما خیلیا هم همچین پدرمادری ندارن

و اون گروهی که گفتم معمولا فقط به خواسته های شخصی خودشون فکر میکنن نه بچه هاشون

من مطمئنم شما برای داشتن بچه هاتون هزارمدل برنامه ریزی و سبک سنگین کردید تا تصمیم گرفتید نگفتید فقط میخوام مادر شدن رو تجربه کنم وگرنه امکان نداشت انقدر پشت بچه هاتون باشید

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اونا زر میزنن ایرانیا یه چهره خاص دارن چهره دخترای شرقی بشدت جذابه

بله 

افغانستان گمانم مردمش چهره ی غربی دارن 😏🥴

همونطور که حرف ایرانیا در مورد افغانستانیا در مورد چهره حق و درسته حرف بقیه ی مردم دنیا در مورد چهره ی ما ایرانیا حق هس 

هر چند بنده اصلا نژاد پرست نیستم و این افکارو ندارم و حق اونیه که خدا میگه برترین شما باتقواترین شماست 

این چهره های مختلف با رنگهای مختلفم آفرید تا ما با این افکار خودمونو و ذاتمونو بهتر بشناسیم 

والا دبیرستانشون سمپاد بودهتو سمپاد عادیه که نیازی نباشه کلاس های خارج از سازمان داشته باشی

خب سمپاد رفتن برای یه شخص باهوش اصلا کاری نداره!

هزینه‌اش هم چیز معقولیه

داداش کوچیکه منم سمپاده الان، یازدهم هست 

خیلی چیز عجیبی نیست

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

به عنوان کسی که تاپیک رو زدم میگم

منظورم این نبود تلاش نکرده

حداقل یکبار کامل زحمت بکشید متن تاپیک رو بخونید

میگم فداکاری کنید سختی بکشید موفق بشید چون اینطوری راه واسه بچه هاتون هموار میشه

پولدار و موقعیت اجتماعی که داشته باشی حتی بچت درس هم نخونه تو بدترین حالت ممکنش اینه که یه ازدواج خوب میکنه به خاطر موقعیت اجتماعی خانواده

و برای تفریح رفته روسیه و فرانسه نوش جونش

تلاش کردن سختی کشیدن که بچشون تو رفاه باشه،همچین ادمی ۱۰ تا دیگه هم بچه داشت میتونست ایندشو تضمین کنه

که تهش بگه من همه چیو فراهم کردم ولی خودش نخواست موفق شه

همچنان امیدوار