2777
2789
عنوان

رتبه یک تجربی زندگی رو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 6761 بازدید | 209 پست

و جالبه که یه عده تو همین سایت هستن که با حقوق وزارت کار و خونه مستاجری اصرار دارن سه تا بچه داشته باشن شاااید بچشون دنیارو نجات بده

حاجی تو خودتم نتونستی نجات بدی😂

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان آترینا منتظر نظر شما بود که بگید خوشگله یا نه تا به زندگیش ادامه بده

نه بنطرم قیافه  برا رتبه ۱ تجربی مهم نیس 

ولی در جواب اون خانم نظر دادیم که گفت واقعاااا خوشگله و از زیبایی چیزی کم نداره و قرتیه و ....

هیچکدوم نبود 

خب داریم درمورد تجربی حرف میزنیمو اینکه کمتر دروغ ببافین،کی بدون کتاب که اولین نیاز واسه قبولیه قبول ...

نگفتم بدون کتاب، گفتم بدون کتاب خاصی، یعنی مثل همینا که میبینید هم قد خودشون کتاب دارن

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

رتبه5و6کنکور انسانی هم بدون هیچ کتاب و کلاس خاصی رتبه برتر شدن فقط با تلاش و پشتکار خودشونخواهر بزرگ ...

بله مادرشون هم خانه‌دار بوده و پدر هم کارمند

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

خب من خیلی سختی کشیدم ولی نشد واسه همین بچه نمیارم چطوره؟ بهترین کاره به نظرم ببین این پزشکی هم نمیاورد کلا تو رفاه بود 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
والا طرف نشسته میگه شبیه افغانی هاس😑😂صرف اینکه دلش ۵ دیقه آروم بگیره

والا من در اوج آرامشم ولی شما فککککک نکنم 🫢

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

نه بنطرم قیافه برا رتبه ۱ تجربی مهم نیس ولی در جواب اون خانم نظر دادیم که گفت واقعاااا خوشگله و از ...

مگه حتما باید بینی عمل کرده لب ژل زاویه فک داشته باشه که بگید خوشگله ؟ 

اصلا کی معیار زیبایی رو تعیین کرده ؟

معلومه که خودش تلاش کرده وگرنه خیلیا هستن پولدارن ولی تلاش نمیکنن اونم رتبه یک کشورولی قطعا موقعیت پ ...

پدر و مادر متخصص معلومه در کنار پول هوشش هم داشته 

بعد من مثل عقب مونده هام

برای دیگران که فعلا هیچ وقتی پزشک قابلی شد اونوقت اصل زندگی همینه که خودتون رشد بدی و به تکامل برسی

چه فایده ای داره پرشک قابلی میشه و از ایران میره ، نون اینجا رو میخوره و خاک اینجا رو ترک میکنه

برا پولش زیباییش و پدر مادر عاایش وخوش گذرونیا و شانسشم خودش تلاش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برا هوش زیادش خود ...

هرچقدرم بگی هرچقدر پول تست و کتابو کلاس داده باشه

بازم نیازه ی آدم بشینه بخونه تا قبول شه

ی پولدار پزشکی میاره

ی فقیرم پزشکی میاره

اگه ۵۰ درصد پول باشه بقیش تلاشه

و جالبه که یه عده تو همین سایت هستن که با حقوق وزارت کار و خونه مستاجری اصرار دارن سه تا بچه داشته ب ...

رتبه ۵ و ۶ انسانی، خواهران دوقلو ، دقیقا تو همین شرایط هستن🙂

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....