2777
2789
عنوان

رتبه یک تجربی زندگی رو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 6774 بازدید | 209 پست
پیشونی نبود . خودش تلاش کرد . درصدهاش هست

برا پولش زیباییش و پدر مادر عاایش وخوش گذرونیا و شانسشم خودش تلاش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برا هوش زیادش خودش تلاش کرد؟؟؟؟خیر خدا ب یکی همه چی میده ب یکی هیچی نمیده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رتبه5و6کنکور انسانی هم بدون هیچ کتاب و کلاس خاصی رتبه برتر شدن فقط با تلاش و پشتکار خودشون

خواهر بزرگترشون هم رتبه56کنکور ریاضی شده بوده 

چرا اینارو نمیبینید

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

حالا چرا اینقدر براتون عجیبه؟ خیلی ها پزشکن بچه شون هم پزشک میشه یا چند سال پیش یه دختر تو المپیاد ا ...

آره اونا جالبترن

دقیقا پشت سرهم

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

بیایم خودمون گول نزنیم شرایط مالی و امکانات یکی از علت هاست غیرت خودشم بوده میتونی بچه من که همه چی ...

چون رتبه یک فقط یک نفر میشه

وگرنه بیشتر قبولیا بچه های دکتران 

کسی هم نگفت تلاش نمیکنن

میگیم موقعیت پدر و مادر تاثیر داره

همچنان امیدوار

برا پولش زیباییش و پدر مادر عاایش وخوش گذرونیا و شانسشم خودش تلاش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برا هوش زیادش خود ...

انقدر حقه حرفتتتتتتتتت واییییی 🥲💔

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

برا پولش زیباییش و پدر مادر عاایش وخوش گذرونیا و شانسشم خودش تلاش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برا هوش زیادش خود ...

خب همه این چیزها و از پدر مادر به ارث برده 

وقتی پدر مادر هر دو متخصص باشن معلومه بچه باهوش میشه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

رتبه5و6کنکور انسانی هم بدون هیچ کتاب و کلاس خاصی رتبه برتر شدن فقط با تلاش و پشتکار خودشونخواهر بزرگ ...

خب داریم درمورد تجربی حرف میزنیم

و اینکه کمتر دروغ ببافین،کی بدون کتاب که اولین نیاز واسه قبولیه قبول شده

همچنان امیدوار