2777
2789
عنوان

رتبه یک تجربی زندگی رو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 6787 بازدید | 209 پست
نگفتم بدون کتاب، گفتم بدون کتاب خاصی، یعنی مثل همینا که میبینید هم قد خودشون کتاب دارن

اینا تجربین و برای تجربی هیچکس بدون کتاب و ازمون موفق نشده

حتی رستگار هم که فقیر بود یه ازمون قلم چی رو میداد

همونم الان ۱۰ میلیونه

همچنان امیدوار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بچه هاش به جایی رسیدن از کجا معلوم آینده غیر قابل پیشبینیه

بله ولی باید پول خرجشون کرد تا به جایی برسن به نظرت بچه ای که کلاس های مهارتی نمیره تغذیه خوبی نداره مدرسه درست حسابی نیست و پول کتاباشم ندارن دقیقا میخواد به کجا برسه؟؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
مگه حتما باید بینی عمل کرده لب ژل زاویه فک داشته باشه که بگید خوشگله ؟ اصلا کی معیار زیبایی رو تعیین ...

نه من اینایی که شما گفتی رو ملاک زیبایی نمیدونم 

من زیبایی طبیعی رو  میپسندم   ولی آترینا واقعا معمولی بود 

مثل هممون 

اون زیبایی اسطوره ای رو نداشت 

موفق باشه و راهش ادامه دار باشه 

پدر و مادر متخصص معلومه در کنار پول هوشش هم داشته بعد من مثل عقب مونده هام

ماشین تست زنی ها ایکیوی پایین تری از کسایی که کنکور خوب نیستن دارن ، ولی حدود 9 سال و حداقل 6 سال فقط تست زدن 

خودکم بینی از کجا سرچشمه میگیره

چه فایده ای داره پرشک قابلی میشه و از ایران میره ، نون اینجا رو میخوره و خاک اینجا رو ترک میکنه

خب هر کی باید برای زندگی در رفاه تلاش کنه . پرنده که نیستیم فقط برای بقا زندگی کنیم

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

اینا تجربین و برای تجربی هیچکس بدون کتاب و ازمون موفق نشدهحتی رستگار هم که فقیر بود یه ازمون قلم چی ...

درسته بدون کتاب کنکور موفق نمیشه ادم تو کنکور بزور 30 هزار منطقه بیاری 

خب همه این چیزها و از پدر مادر به ارث برده وقتی پدر مادر هر دو متخصص باشن معلومه بچه باهوش میشه

خب دیگه....خودت داری میگی ...اینا همش لطف خدا بهش بوده تا کسی باهوش نباشه نفر اول کنکور نمیشه هررررر چقدرررم میخواد بخونه پس لطف خدا بوده ک ب هر کسی نمیده

چه فایده ای داره پرشک قابلی میشه و از ایران میره ، نون اینجا رو میخوره و خاک اینجا رو ترک میکنه

عادیه خب 

اینجا مال سهمیه های بی سواده کسی قدر دکترای درست و حسابی رو نمیدونه