2777
2789

خیلی منت میزاره یه لقمه نون میخورم زورش میاد بابام شهریه دانشگاهمو واریز میکنه برام بدون هیچ منت و چشم داشتی اما مامانم حسودی میکنه زورش میاد زندگیو زهرمارم میکنه خودم سرکار میرم اما بابامم بهم پول میده دوست داره خرج دانشگاهم با خودش باشه اما مامانم دیونم کرده همش منت منت منت 

شاید فکر کنید مامانم سنش زیاده که اینطوره اما ۳۹ سالشه متولد ۶۵ 

خیلی زندگی برام سخت شده صبح که از خواب پامیشم میگه بابات از این به بعد نمیتونه پول دانشگاهتو بده خودت بفکر باش دوباره سر سفرع میشینم همینو میگه درحالی که بابام دستش تنگ نیست خودش پول میزنه برام 

از صبح دارم گریه میکنم بعد خیلیا فکر میکنن من خوشبختم 💔

کاش بمیرم راحت بشم با این وضعیت روحی این ترم افت درسیم زیاد میشه کاش دانشگاهمو میرفتم یجای دور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخش توجه نکن 

باباتم در جریان بزار

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

فقط حواست باشه بخاطره این حسودیا وحرفا هر کی ازراه رسید بهش جواب مثبت ندی 

خونه بابات هرچی باشه بهترین جای دنیاست

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
چه حسوده به بابات بگو بهش تذکر بده

بابام همش سرکاره وقتی میاد خستس یه پیام اماده کردم بهش بگم ببین خوبه 

(چرا بهت گفتم میخام این ترم مرخصی بگیرم نزاشتی پول فرستادی مامانی زندگیو زهرمارمن کرده صبح از خواب پا میشم میگه چجوری میخای بری دانشگاه کی بهت کرایه میده دوباره ظهرش میگه بابات از این به بعد نمیتونه دیگه پول دانشگاهتو بده دوباره میگه بابات از پس دانشگاه تو بر نمیاد بعد بهت میگم من چهگناهی کردم دختر شما شدم بهتون بر میخوره روزی نیست من این حرفارو از مامانی نشنوم یا نزارید برم دانشگاه یا به مامان بگو این حرفارو نزنه به من)

بگم بهش اینو