من کنکوری انسانی بودم رتبه ام ۲۰۰۰۰ شد خدا وکیلی نخونده بودم ولی نمیدونم سال دیگه با این شرایط سخت میتونم از پس امتحانای یازدهم و دوازدهم بر بیام یا نه یا برم آزاد موندم چیکار کنم هدفم یه دانشگاه تیپ ۲ رشته حقوق دانشگاه شهرمون جز این باشه نمیزارن برم موندم چیکار کنم
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همون دولتی هم مثل آزادهست اگه راه دورباشه،ازنظرهزینه میگم چون رفت وآمدداری ،آخرهفته ها خودت بایدغذات ...
تازه شاید هزینه دولتی راه دور بیشتر هم بشه مدرکش هم به شهر و دانشگاهی که قبول شده بستگی داره من خودم دانشگاه آزاد تهران رو ترجیح میدم به دانشگاه دولتی دونقوز آباد که هیچ کس حتی اسمش رو نشنیده
آها برای منم نیم ساعت راه هست ولی با وجود اینا وول رفت و آمد هست
پس حتمابروهمون دولتی نیم ساعت که چیزی نیست،همون شهر خودتم که باشی توی مسیری نیم ساعت
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
تازه شاید هزینه دولتی راه دور بیشتر هم بشه مدرکش هم به شهر و دانشگاهی که قبول شده بستگی داره من خودم ...
یعنی مدرک دانشگاه آزادچطوریه خوبه
نسبت به دولتی که ارزشش خیلی کمتره و قابل قیاس نیست اما از غیر انتفاعی و حتی ممکن هست از پیام نور به ...
درسته اول دولتی بعدآزادبعدهم میگن اون دوتا
آره ولیکعلوم نیست بتونم اون زشته که میخوام بیارم بنظرت ارزش داره بخاطر اون رشته(حقوق) و اون دانشگاه ...
اگه واقعا علاقه داری فقط به این رشته آره بشین سفت و سخت بخون،اگه که نه امسال برودانشگاه
بله متوجه هستم برا همین اگه شهر دیگه بیارم آزاد شهر خودمون برام ملاکه یا دانشگاه دولتی شهرمون که با رتبه ای که دارم بعید میدونم اون رشته ای که میخوام بتونم دولتی شهرمون بیارم