2777
2789
عنوان

دختر خواهرم پزشکی راه نزدیک آورده از دیشب داره گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 61 پست
نمی‌دونم والا کلا راه دور آورده اصفهانه خودش پزشکی رو تو شهر خودش آورده نمیره

نتایج انتخاب رشته که هنوز نیومده چطوری پزشکی اصفهان آورده ؟😳😳😳😳

بعدم اصفهان ترازش بالاست کسی که پزشکی اصفهان رو بیاره یعنی می‌تونه دندونپزشکی جاهای خوب بیاره تقریبا 

فکر کنم تاپیکت سرکاریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه درک نمی کنند منم فرهنگیان آورده بودم گریه می کردم

حق داری میفهمتت 

ارزش علاقه خیلی بالاتر از تاپ بودن اون رشته‌ست

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

اگه علاقه نباشه دووم نمیاره

بهش بگو یا دندون آزاد بره یا دندون تعهدی

اگه نمیتونه بمونه پشت کنکور برای سال بعد

چون پایش قویه سال دیگه راحت دندون شهر خودش میاره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

پزشکی اصفهان هم نمیتونه بیارهازاد اصفهان میاره با دو هزار فقط میتونه تعهدی اصفهان دندون بیاره

سلام

رتبه ۱۸۰۰ منطقه ۱ دندون کجا قبول میشه؟ پردیس ازاد و شهرشو میگین لطفا؟

پزشکی چطور؟ 

آفرین دندون خیلی بهتر ازپزشکیحتی راه دوراسی اگه پولدارن بره دندون ازاد

والا من تعجب میکنم تلاشش رو یکی دیگه کرده انتخاب رو اینا می‌خوان بکنن 

استارتر به خواهرت بگو سی ساعت فقط دراز بکش هیچ کاری هم نکن ولی بیدار بمون میتونی ؟ 

شیفت سی ساعته سر و کله زدن با بیمار هایی که واسه یه سرما خوردگی پا میشن میرن اورژانس دعواهایی که بیمار و همراه بیمار می‌کنه بیخوابی های شدید فشار روحی زیاد اصلا دندون و پزشکی قابل مقایسه نیستن 

دخترعموی من از بچگی چون بیمار بود و خیلی بیمارستان بستری میشد آرزوی پزشکی داشت و از قضا پزشکی قبول شد با وجود اینکه رتبه ش ۳۰۰ بود میتونست دندون بزنه ولی پزشکی زد که تخصص بگیره ، الان هم با وجود بیماریش که دکترا قطع امید کردن از زنده موندنش داره تخصص میخونه چرا می‌تونه ؟ چون عاشقه 

فقط اگر عاشق پزشکی باشه شدنیه این که از الان داره گریه میکنه مطمئن باش می‌ره توی لیست دانشجو های پزشکی که قراره خودکشی کنن یا هرگز تخصص نمیگیرن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نه خودش پزشکی رو اصلا نمیخواد ولی خب دارو سازیم خوبه

خب وقتی نمیخاد خیلی سخته خیلیا که میخوان هم وقتی وارد میشن پشیمون میشن واقعا سخته علاقه نباشه خیلی سخت تره خب بره همون دارو بخونه

مجور بودم برم فرهنگیانو سال ما اگه انصراف میدادی یه سال از کنکور محروم میشدی منم دیگه واقعا نمی کشید ...

دوست داشتی چی قبول بشی ؟ الان نمیتونی دوباره کنکور بدی ؟

فرهنگیانم خوبه ولی  خب علاقه نداری 

دختر پاییزم🍂