2777
2789
عنوان

بنظرتون سقطش میکردم حالم الان بهتر نبود 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6926 بازدید | 252 پست
عزیزم خدا حفظ گنه بچه هاتو شما بچه چندمتون بود چند سالت بود باردار شدی سزاربن بودی چطور تونستی کنار ...

من چهارمی بود با فاصله کم از بقیه بچه ها یعنی دیگه حتی توان نداشتم راه برم چه برسه که بچه بزرگ کنم ولی از پیش بر اومدم 

خودمم 31سالم بود بعد الان دخترم 8سالشه باورت می شه صبح تا شب تو خونه کمک کار منه با اینکه هیچ وقت دوست ندارم بچه ام کار کنه اما خودش  صبح بیدار میشه خونه رو جمع و جور می کنه ظرف که تو سینک باشه می‌شوره 

خلاصه بهت بگم یه تیکه فرشته اس از طرف خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید این بچه پسر باشه. دیگه افسرده بودن فایده نداره خودتو بساز ول کن با فکرای منفی بچه هم آسیب میبین ...

بخدا دست خودم نیست هرچی تلاش میکنم بدبختی الان از حال من شوهرم و دخترام هم حالت افسردگی گرفتن