2777
2789
عنوان

بنظرتون سقطش میکردم حالم الان بهتر نبود 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6926 بازدید | 252 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز خوندن گه بد نیست. چرا انقدر ناراحت شدی

شما کلا دنبال چیز دیگه‌ای هستی هرجور دوست داری فکر کن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببین اصلاً کارت درست نبود شروع کردی به داستان گفتن توی تاپیک یه نفر دیگه حالا هرجوری که دوست داری خو ...

من فقط کاری کردم که میدونستم درسته اینم داستان من نبود از شیرینی بچه گفتم شما هم هیچ حقی نداشتی توی تاپیک کس دیگه به من بپری اصصصلا هم نمیگیری چی دارم میگم

درکت میکنم خانمی

ولی افسرده نباش ایشالا یه پسر سالم میاری دختراتم کمکمت میکنن دیگه اون بچه جون داره گناه داره خودت دلت میاد با دست خودت بچتون بکشی؟

بعدم بخدا اطراف من هرکی سقط عمد کرده پاشو حسابی خورده

کاربری قبلیم برکههههه بودم ک تعلیق شد😑

خواهر واقعا سه تا بچه تو این زمونه سخته

از لحاظ مالی ؟ همیشه زندگی بالا و پایین داره انشالله خدا یه دری رو براتون باز میکنه و گشایش میده توی رزق و روزی تون ، دقیقا حقوق همسر منم همین قدر هس و دقیقا منم خدا خواسته و سومی رو بهم داده ، اول میگفتم وای نه وقتش نیس ولی الان هر روز که بیدار میشم اول تکوناشو چک میکنمو دلم میخواد زود صحیح و سالم بدنیا بیاد 

عزیزم اینجوری نگو خدا قهرش میگیره 

ماهم همچین موردی برامون پیش اومد 

مامانم تقریبا هم سن و سال شما بود و خبر یه نی نی خدا خواسته بهمون رسید 

اوایل ناراحت بودیم مامانم خجالت می‌کشید ولی گذشت 

الان اون نی نی خدا خواسته مردی شده برای خودش ته تغاری خونمونه جون هممون بهش وصله روزی صدبار خدارو بخاطر وجودش شکر میکنیم 

یک روز خونه نباشه انگار دنیامون تاریکه 

خدای نکرده یک درصدم به فکر سقط نباش هرچیزی که خدا گفته حکمتی داره اون بالایی خودش حواسش به همه چیز هست توکل کن بهش خودش راه رو برات آسون میکنه

من فقط کاری کردم که میدونستم درسته اینم داستان من نبود از شیرینی بچه گفتم شما هم هیچ حقی نداشتی توی ...

پریدن کار دور و بری هات 

صفت اطرافیان تو به بقیه نسبت نده 

دیگه هم ریپلای نکن چون دایورتت کردم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

عزیزم میشه باهم صحبت کنیم در موقیت مشابه هستیم 

منم از همون اول این جوری شروع شد بچه ناخواسته باید سقط بشه منم تحت تاثیر اطرافیان نکردم ۵ هفته 

الان ۵ ماه دارم واقعا تو جهنم زندگی می کنم 

چون سنشون رفته بالا میتونستم برن لوله هاشونو ببندن تا دیگه باردار نشن

چقد شما بدون ایکنه اطلاعات داشته باشی میخوای بگی من یه چی بلدم من دیروز رفتم بهداشت گغتم نامه میخوام برا بستن لوله با این سزارین میگه نمیشه بچه پنجم به بعد با سن ۴۵به بالا 

واقعا شرایط جامعه سخته خودم هم سنم ۳۸ساله دوتا دختر دارم حقوق کم واقعا موندم چکار کنم

من ۳۹سالگی دخترم به دنیا اومدشد چشم وچراغ فامیل.سنت زیادنیست انشاالله به دنیابیاد میبینی چقدرجاش خالی بود توخونه تون.مال منم شوهرم نمیخواست الان جونشم براش راحت میده