2777
2789
حرف و رفتار بقیه مهم آسمون بیاد زمین زمین بره آسمون ما داریم تو این جامعه زندگی میکنیم گاهی کندن از ...

اره خوب همیشه همین بوده

ما هیچوقت جوانی نکردیم که مردم حرفی نزن آبرمون نره

ما بلند نخندیدیم که مردم حرفی نزنن آبرمون نره

ما رشته مورد علاقمون نرفتیم که مردم حرفی نزنن آبرمون نره

ما مسافرت تنهایی با دوستامون نرفتیم که مردم حرفی نزنن آبرمون نره

ما ازدواج کردیم نگن ترشیدس مردم خرفی نزنن آبرمون نره

ما بچه اوردیم نگن اجاقش کوره مردم حرفی نزنن آبرمون نره

ما موندیم تو زندگی های مثل جهنممون طلاق نگرفتیم که مردم حرفی نزنن آبرمون نره 

من الان یک آبرومند غمگین خسته ام 💔 

ـجهت درد و دل 

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

من میفهمم چی میگی درکت میکنم 

چون مادرم کتک میخورد و بخاطر ما موند تا ما آسیب نبینیم 

اما الان که فکر میکنم کاش جدا میشد 

در آینده به بچه هات نگو یا منت نزار چون خودت خواستی که بمونی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا شوهرت ک کم نذاشتی اون بی لیاقته ول آره بی دست و پا و احمقین مخصوصا اگ باهاش رابطه داشته باشین اگ ...

عریزم اگه رابطه نداشته باشه که باز میره خیانتای‌ بعدی!

بعدشم میگه میخوام شاد کنم محیط خونه رو، فقط بخاطر بچه هاش، نمیخواد میدان جنگ راه بندازه

لایک نکن لطفا😬
در ظاهر همه چی آرومه. شوهرم نه ماهه کلا یه آدم دیگه شده. کل کارای خونه رو میکنه خیلییییی محبت میکنه. ...

باز خوبه دعوا ندارین جلو بچه ها

ببخشید میپرسم خیانت همسرت در چه حد بوده؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

عزیزم من خیانت دیدم بارها ده سال تحمل کردم بعد جدا شدم البته بچه هم دارم بهترین کار و گردی که موندی ...

منم بخاطر عمین موندم چون بچه هام نوجوونن هم از نظر روحیه. هم از نظر مالی ضربه میخوردن. بچه نیستن بگگ عادت میکنن

من کاری به موندن و جدا شدن ندارم اما هیچ وقت درک نمیکنم  اونایی که میگن بخاطر بچه بمونی که چی!! بچه خودش میره دنبال زندگیش، بچه فردا بهت سلامم نمیکنه.و.... هزارتا ازین قبیل حرفا، متوجه هستید که اون بچه نخواسته بیاد و ما مسئولیم؟!! ایا فکر کردیم یه بچه چه اسیب هایی میبینه با تصمیمای غلط ما؟ 

من کاری به طلاق و این حرفا ندارم اما قرار نیس خودمونو تبرئه کنیم بچه هم اسباب بازی نیس قرارم نیس پدر بچه بی مسوولیت باشه مادر بچه هم شبیه اون باشه 

عزیزم بهترین کار واقعا ی همسایه داریم جدا شده اومده خونه پدرش هر چندروز جیغ و داد بچشو میشنوم دلم کبابه هرچی باشه پدر بالاسر بچه ها هست هرچند ....

بخاطر اینده بچه هاتون زود تصمیم به جدایی نگیرین 

بخدا که همینه. درد من فقط بچه هامن که التماسم کردن به باباشون فرصت بدم 😔

سلام عزیزم میدونم برات سخته انسان جایز الخطاست شما بهترین کارو کردی انشالله همسر شما هم به اشتباهش پی ببره

اره خوب همیشه همین بودهما هیچوقت جوانی نکردیم که مردم حرفی نزن آبرمون نرهما بلند نخندیدیم که مردم حر ...

می‌دونم راست میگی 

اما از خودمون شروع کنیم از کسی نپرسیم چرا طلاق گرفتی ؟معدلت رتبه کنکورت چند شد؟!درآمد چقدر؟؛!بچه ات یا خودت چرا چاقی چرا لاغری؟؛!چرا هنوز مستأجری؟!چرا بچه نمیاری؟!!چرا شوهر نکردی؟!!!چرا سرکار نمیری؟!!چرا بچه ات اینجوری اونجوریه؟!!!این چه لباسی پوشیدی؟!!و هزاران سوال از این دست که خودمون علاقه ای به جواب دادنش نداریم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
خیلیییییییی. کلا یه آدم دیگه شده نه ماهه

به هر حال خدا هم می بخشه

کار خوبی کردی 

ای کاش مشاوره بکیری 

یک درصد احتمال بده شاید شما باید یکسری نکات رو رعایت میکردی زندگیت دچار خیانت نشه

به هر حال باید اون مسائل رفع بشه که دیگه اتفاق نیفته

انشا....همیشه با همسرتون خوب باشید و دیگه خیانت نبینید

به هر حال خدا هم می بخشهکار خوبی کردی ای کاش مشاوره بکیری یک درصد احتمال بده شاید شما باید یکسری نکا ...

از روز اول رفتیم مشاوره. شوهر من از سال اول ازدواج تفریحش با دوستاش این کثافتکاریا بود ولی انقد خودش خوب و خونواده دوست نشون میداد این همه سال لو نرفت 😔

اون عطیقه ای که جمله ی  « چون کم گذاشتی رفته خیانت کرده بهت» و بهشون توجه نکن

اینا مغز هاشون زنگ زده که همچین حرفی و میگن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀