2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسواس فکری رفتاری و همه چی داره یجا میخواد بره واسه ی وعده حتی دهن خودشو سرویس میکنه ساک میبنده یکجوری امکانات و تجهیزات میاره با خودش انگار داره میره مدتها توی غار تنهایی زندگی کنه

طفلی خودش بیشتر اذیت میشه. بره روانکاو و مشاور 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

میگه شما بی برنامه اید اصن تکلیفتون با خودتون معلوم نیس یهو ساعت ۹ شب میگید صب زود میخوایم حرکت کنیم آخر کاشف ب عمل اومده ک صابون صورتشو پیدا نکرده عصبی شده😐😐😐

واای منم اینطوریم 3 ساعت مهمونی برام کلیییی ساک و وسایل ب همراه داره

الان با ی بچه 9 ماه رفلکسی 4 تا ساک همیشه همراهمه

خدا شکر همسرم ناراحت نیس هر چیه میگه بزار تو ماشین ولی وقتی بر میگردیم از جایی 1 روز فقط جابجایی و شستشو دارم دوباره اگه جایی برم باید همه چیو جمع کنم و دستان دوباره تکرار میشه😧😧😧😧

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇