2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای منم اینطوریم 3 ساعت مهمونی برام کلیییی ساک و وسایل ب همراه داره الان با ی بچه 9 ماه رفلکسی 4 ت ...

بچه منم ریفلاکس داشت ولی ۴ تا ساک چرا اخه؟مگه روزی چندبار عق میزنه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

ی ساک فقط لوازم بهداشتی 

لنز طبی هر تعداد ک داره

انواع شامپو ک لستفاده میکنه همیشه

صابون و پن مخصوص 

گوش پاک کن

پد آرایشی

محلول شستشوی صورت

سرم مو 

کرم ترمیم کننده

کرم آبرسان

کرم دور چشم

وای مخم سوت کشید یادم نمیاد دیگه بعد اینا اکثرن کاسه ای و بزرگ😐😐😐 خب لعنتی کوچیکشو بگیر

ولش کنید نهایت قهر میکنه نمیاد که نیاد  نباید به وسواسیا پر و بال داد وگرنه بدتر میشن مریضن بر ...

تنها زندگی میکنه جدا شده بخدا همیشه کاراش رو دوش مامانمه جزئی تریناش حتی خیلی زحمت میده بهش حتی ب ما ولی خب دلمون نمیاد چون تنهاس همیشه هواشو داریم 

با اینهمه کار ک مامانم براش میکنه وقتی همچین چیزی پیش میاد ترور میکنه بنده خدارو دلم سوخت امشب براش بخدا 

بیجاره روز دوم عید یک دنیا مهمون واسه شام راه انداخت روز بعدش با بدبختی خونشو تمیز کرده الانم عید دیدنی اومد خونه ما ساعت ۱۱ رفت تازه غذا درست کنه واسه فردا با اینهمه خستگی اونوقت این بشر بی انصاف این رفتارو کرده باهاش

واای منم اینطوریم 3 ساعت مهمونی برام کلیییی ساک و وسایل ب همراه داره الان با ی بچه 9 ماه رفلکسی 4 ت ...

ببخشید بچتون نه ماهشه رفلاکسش خوب نشده شیر خشکیه؟دختر منم هفت ماهشه خیلی اذیت میشه با رفلاکسش

با این تایپیکت یاد هستی کابر 202020 افتادم ک وسواس فکری نسبت ب خواهر شوهرش داشت 

فوق العاده زن وسواسی و مقرراتی و جذاب ک زن داداششم مثل خودش بیمار کرده بود

خواهر شمام وسواس رعتاری داره ک قابل درمانه

البته من خودمم دارم ولی ن خیلی شدید

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

منم همینطورم برا دخترم یه ساک خودم یه ساک شوهرمم یه ساک برای هرسه تامون حوله میارم شامپو سشوار اسپری شانه هرسه تامون انواع لباس سرد و گرم برای دخترم چن دست مانتو برا خودم چن دست لباس برا شوهرم حتی شده دو روزم باشیم دوتا پتو و بالشت مخصوص دخترم نمیدونم چه مرگمه.یه کفش اسپرت و دخترونه برای دخترم میگم یکی برا زیر دامن یکی برای تیپ اسپرتش کلا دیوونم شوهرم گاهی خسته میشه از وسیله پیاده کردن .آها یادم رفت شوهرم لبتابشو هم میاره.😢😢😢😢

با این تایپیکت یاد هستی کابر 202020 افتادم ک وسواس فکری نسبت ب خواهر شوهرش داشت  فوق العاده زن ...

همه میدونن وسواس داره خودش قبول نمیکنه میگه شما نرمال نیستید من خوبم