2777
2789

حرص چراااا

مبارکه باباااا 

چه سختیی فکر کن دوقلوئن

انقدر دوست دارم فاصله سنی بچه ها کم باشه 

خوشحال باش خدا بهت بزرگترین نعمتشو داده 

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر به خودت انرژی منفی نده 

بعدا خودت با یه بچه گریه کن اذیت میشی

اون بچه با استرس های شما داره آزار میبینه گناه داره طفل معصوم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دیگه شده دیگه. عوضش بیا بگو از خوبی های بچه شیر به شیر بگید!!چرا خودت یه خودت انرژی منفی میفرشتی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سختی توی تغذیه بچه ها باهم 

نگهداری و نظافت بچه ها 

برای بیرون رفتن هم اذیت میشید معمولا 

فقط امیدوارم تایم غذا خوردنشون ی وقت باشه وگرنه مجبوری چند نوبت جدا جدا غذا بهشون بدی 

عزیزم مبارکه

خدا برات خواسته خودشم کمکت میکنه

یه مدت سختی میکشی ولی بعدش که بچه ها یکم بزرگتر شدن راحت میشی دیگه کار به تو ندارن دوتایی بازی میکنن تو هم دیگه میتونی به خودت برسی دوتا بچه اوردی و کافیه 

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...

جای حرص خوردن و اسیب زدن به خودت و بچه ات و مدام تاپیک زدن،  برو پیش روانشناس بذار درونت درمان و اروم بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حرص نخور بچت عصبی نشه

هیچی نمیشه

بچه ها هم باهم فرق دارن

شیر ب شیرم نیست تا دنیا بیاد ۲ سال و رد کرده قدیما فاصله یکسالم بوده

پس تنهاااااا کسی که تو این شرایط بوده نیستی

ب خودت برس بچه ات سالم دنیا بیاد

قدمش خیر و مبارک باشه

فکر کردن به این حرفا فایده نداره

بعضی وقتها شرایط اونطوری ک ازش میترسی ترس نداره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

خدایی  بازم تویی🤣🤣🤣🤣کنار بیا باهاش دیگه ..بلاخره یه روز بزرگ میشن به این روزات میخندی 😊والله من وقتی ضربان قلبش و شنیدم دیگه دوستش داشتم ..من تنها مشکل ترس از زایمان بود

خدایا شکرت❤

خب مادر شدن سخته ،شیربه شیر کمی سختتر مثلا با هم گریه کنن و... اما خوبیاش اینه که بجا اینکه ی لباس بشوری دوتا میشوری در عوض دوتا بچه بزرک کردی سختی هاش تا سه چهار سالگی هس بعد اون همش خوبیه

راستی ی چیزی بچه اولتبعد از به دنیا اومدن دومی ی شبه بزرگ میشه ماشالله به جونش

اصلا نگران نباش خدا بزرگه تو از پسش بر میایی مطمعن باش

الان بچه های من بزرگن بخدا از وجودشون کیف میکنم با هم دوستن با هر کدوم مشکلی داشته باشم به اون یکی میگم چون اونا بیستر همدیگه رو میفهمن