2777
2789
عنوان

راهکارتون برای شوهری که هر روز قهر میکنه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 47 پست
تو گم شو مرتیکه از مردای نی نی سایت بدم میاد کی بت گفت بیای تو؟!

توکه خودت مرد هستی. فکر کردی با این تایپ ها هم‌صحبت پیدا می‌کنی بدت میاد مرد نظر بده که تنها باشی.دوما من اظهار نظر بد نکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان که رفته فک کنم میخاد طلاق بگیریم! البته منم واقعا برگرده نمیتونم قهرشو تحمل کنم! شوهرم شده ۱ ...

ببخشید ولی شوهرت هیچ ویژگی مثبتی نداره 

نه عاطفه 

نه مالی

نه جنسی

همیشه باید بدویی فقط ناز بکشی خودت رو بکش بیرون ازین منجلاب 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
ببین قهر مال زنه، این انقدر قهر کرده تو رفتی تو حالت مردانه ت...بنظرم اصلا نباید تحویلش میگرفتی تا خ ...

خب چکار کنم آدم بشه؟ انقد لجبازه یبار قهر کرد رفت شهر حودشون و تا ۱۲ روز پیام نداد من صبرم تموم شد پیامش دادم

.

ببخشید ولی شوهرت هیچ ویژگی مثبتی نداره نه عاطفه نه مالینه جنسیهمیشه باید بدویی فقط ناز بکشی خودت رو ...

راستش میترسم خدایی نکرده بدون اون خابم نبره! دیشب خابم نبرد اصلاااا هرکاری کردم برا همین صب پیامش دادم

.

اخه چون تا صبح خابم نبرد ترسیدم بدون اون خدایی نکرده خابم نبره هیچ وقت😂کلا رو خابم خیلی حساسم

بجای پیام دادن بهش یه قرص خواب میخوردی . گرهی که با دست باز میشه با دندون باز نمیکنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ببرش پیش روانشناس

هووووم خب پول نداریم گرونه بعدم فایده نداره همیشه حق رو با خودش میبینه و منو مقصر... همیشه

میگم ممکنه خدایی نکرده دیگه خابم نبره؟ چرا دیشب اصلا خابم نبرد حتی ۱ ثانیه

.

راستش میترسم خدایی نکرده بدون اون خابم نبره! دیشب خابم نبرد اصلاااا هرکاری کردم برا همین صب پیامش دا ...

چون وابسته شدی 

تا زمانی که تو پا پیش میذاری اوضاعت همینه 

چه اشکالی داره چند شب نخواب در عوضش اون حساب کار میاد دستش که قرار نیست همش تو بری منت کشی 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
چون وابسته شدی تا زمانی که تو پا پیش میذاری اوضاعت همینه چه اشکالی داره چند شب نخواب در عوضش اون حسا ...

بخدا من از زندگی باهاش خسته شدم حسرت ب دلم موند چند روز پشت سر هم قهر نکنه یا یبار بیاد بگه اشتباه کردم نازمو بکشه

.

خب نمیخام وابسته ب قرص خواب شم خدایی نکرده

وابستگی به قرص خواب بهتر از منت کشی از شوهر هست . الان وابسته به خایه مالی شوهر شدی 😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بخدا من از زندگی باهاش خسته شدم حسرت ب دلم موند چند روز پشت سر هم قهر نکنه یا یبار بیاد بگه اشتباه ک ...

خودت داری جواب خودت رو میدی

به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان دیگه سراغی ازش نگیر تا خودش خسته بشه بیاد حتی اگر یه ماهم طول کشید 

بودنش جز عذاب چه سودی داره برات؟

وابستگی به قرص خواب بهتر از منت کشی از شوهر هست . الان وابسته به خایه مالی شوهر شدی 😂

راس میگی😂🤣🤣 منطقی بود واقعا. خب البته واقعا دوسش دارم ولی اینبار دیگه باید بفهمه قهر نباید بکنه البته اگه برگرده.اگه برنگرده کارمون ب طلاق میکشه چون خیلی ازش خسته ام از قهرش......میگم بنظرت ممکنه خدایی نکرده تا وقتی نیاد هیچ وقت خابم نبره ؟ من وسواس دارم رو این قضیه خیلی خدایی نکرده میترسم

.

خودت داری جواب خودت رو میدیبه هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان دیگه سراغی ازش نگیر تا خودش خسته بش ...

واقعا سودی نداره چون ی روز خوبه ۵ روز قهره اونم سر دلایل مسخره مثلا چرا تو خیابون از جلو اون ماشین رفتی که توش پسر بود چرا کیف پولتو جا گذاشتی چرا بهم گفتی دستمو با حوله خشک کنم چرا خونه خالت پاشدی تعارف کردن بمون به شک افتادی که بمونی یا نه و...... میره تو قیافه و اخمو و جواب خیلی ب زور میده بعدم میگه قهر نیستم فقط حوصله ندارم

.