2777
2789
عنوان

راهکارتون برای شوهری که هر روز قهر میکنه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 47 پست
هووووم خب پول نداریم گرونه بعدم فایده نداره همیشه حق رو با خودش میبینه و منو مقصر... همیشهمیگم ممکنه ...

نه تمام مشکلاتت مربوط به اینه که اون تمام احساسات زنانه تو کشته...

اون اسیر مشکلات خودشه، پس نمیتونه برای تو مردانگی کنه 

تا دیر نشده، خودت برو از مشاور کمک بخواه اگه فایده نداشت بفکر خودت و زندگیت باش، از اینا مرد در نمیاد 

مشاور کم هزینه تر هم هست بهزیستی و اینا 

خوابت بخاطر فکر زیاد و استرسه، زندگی با چنین موجوداتی همین عوارضو پیش میاره 

نه تمام مشکلاتت مربوط به اینه که اون تمام احساسات زنانه تو کشته...اون اسیر مشکلات خودشه، پس نمیتونه ...

راس میگی واقعا من قبل شوهرم بجز یک مورد تو زندگیم سر هیچ چیزی استرس نداشتم اون یک موردم دعوای مامان بابام بود

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راس میگی😂🤣🤣 منطقی بود واقعا. خب البته واقعا دوسش دارم ولی اینبار دیگه باید بفهمه قهر نباید بکنه ا ...

اصلا اینجور نیست که هیچوقت خوابت نبره . اینم مطمئن باش کارتون به طلاق نمیکشه چون همدیگه رو دوست دارین . هیچکس به خاطر جزء از کل نمیگذره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه تمام مشکلاتت مربوط به اینه که اون تمام احساسات زنانه تو کشته...اون اسیر مشکلات خودشه، پس نمیتونه ...

اره اون تمام احساساتمو کشته منم اهل ناز و عشوه بودم اما انقدر قهر کرد و ب من حق قهر و ناز نداد که یادم رفته چطور ناز کنم.....

میگم بنظرت خابم میبره؟ دیشب تا صب یک ثانیه نخوابیدم

.

اصلا اینجور نیست که هیچوقت خوابت نبره . اینم مطمئن باش کارتون به طلاق نمیکشه چون همدیگه رو دوست داری ...

اخه اون فک کنم دوسم نداره وگرنه چطور گریه هام براش مهم نیس یا وقتی میبینه با قهرش انقدر آسیب میبینم بازم ادامه میده؟

من هیچ نشونه ای از دوس داشتن توش نمیبینم....فقط گاهی گااااهی مهربون میشه همین

.

اره اون تمام احساساتمو کشته منم اهل ناز و عشوه بودم اما انقدر قهر کرد و ب من حق قهر و ناز نداد که یا ...

آره گلم خوابت میبره کافیه دوباره ارامش بیاد و فکر نداشته باشی 

نگران اونم نباش، خودش میدونه جز تو هیچکسی باهاش نمی مونه 

حالا که نیست با ارامش برا خودت غذا درست کن بخور و بخواب 

ملاتونین هم داروی خوبیه برا اینجور مواقع 

البته اگه واقعا خوابت نبرد 

اخه اون فک کنم دوسم نداره وگرنه چطور گریه هام براش مهم نیس یا وقتی میبینه با قهرش انقدر آسیب میبینم ...

دوست داره ولی گریه هات براش عادی شده باید تغییر تاکتیک بدی .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دوست داره ولی گریه هات براش عادی شده باید تغییر تاکتیک بدی .

باشه من کلا دیگه بیخیالش میشم هرچی باداباد اگه دوسم داره باید بیاد بابت تموم قهراش یک معذرت خاهی کلی کنه و از دلم دربیاره اگرم نداره که هیچ وقت نمیاد. من فک کنم گزینه دو هیچ وقت نمیاد چون کلا اخلاقش اینه اما اگه اومد سریع می‌بخشمش  ولی ۹۹ درصد مطمئنم نمیاد چون قهر میکنه میره شهرشون ب خانوادش میگه میخام جدا شم اونا هم میگن بشو چندبار اینجوری شده من گفتم برگرد دیگه نمیگم

.

آره گلم خوابت میبره کافیه دوباره ارامش بیاد و فکر نداشته باشی نگران اونم نباش، خودش میدونه جز تو هیچ ...

بنظرت الان برم ببینم خابم میبره یا نه چون دیشب یک ثانیه هم نبرد هنش قلبم تند میزد

یا بذارم شب شه بخابم؟

یبارم یجا استخدام شدم از استرس سه شب خابم نبرد همش صدا قلبمو میشنیدم توپ توپ. تا رفتم استعفا دادم‌و با خیال راحت خابیدم بعدش😐

.

باشه من کلا دیگه بیخیالش میشم هرچی باداباد اگه دوسم داره باید بیاد بابت تموم قهراش یک معذرت خاهی کلی ...

اگر روابطتون اینقدر سسته ادامش اشتباه هست عشق باید دوسره باشه ، عشق یه سره دردسره

اگر روابطتون اینقدر سسته ادامش اشتباه هست عشق باید دوسره باشه ، عشق یه سره دردسره

اره روابطمون یک طرفه هست فقط از طرف مننننن علاقه و تلاش هست از طرف اون هیچی...تاحالا ندیدم برای نگه داشتنم تلاش کنه

.

بنظرت الان برم ببینم خابم میبره یا نه چون دیشب یک ثانیه هم نبرد هنش قلبم تند میزدیا بذارم شب شه بخاب ...

نگرانی و استرست زیاده، موقع خواب به هیچی فکر نکن 

پادکست گوش بده، چشم بند بزار راحت خوابت میبره

نه بزار دم ظهر بخواب 

چون از نظر پزشکی، با ۴۵ دقیقه خواب ظهر، نخوابیدن شب جبران میشه

خب الان که کلا رفته و بلاکم کرده فک نکنم بیاد دیگه چون اخلاقش اینجوریه قهر میکنه میره!باهاش ۷ سال صح ...

کسی که قهر می کنه میره تو قیافه ،شما هم باید بری تو قیافه وباد کنی وبی محلی کنی مثل خودش باش،نه این که فحاشی کنی وجوابشو بدی وبری منت کشی ،هدفش این که تو رو عصبانی کنه،قهر می کنه قهر کن ،قیافه گرفت قیافه بگیرو طلبکار باش بعد چند وقت ادم میشه

کسی که قهر می کنه میره تو قیافه ،شما هم باید بری تو قیافه وباد کنی وبی محلی کنی مثل خودش باش،نه این ...

رو قهرش قهر کنم که اخه همش باید قهر باشم. من اهل باد کردن نیستم اخه

.

اره روابطمون یک طرفه هست فقط از طرف مننننن علاقه و تلاش هست از طرف اون هیچی...تاحالا ندیدم برای نگه ...

کارتون اشتباه ،وقتی خیلی سمتش بری وبهش محبت کنی وافراط در محبت ودوست داشتن کنی ،اقایون هوا برشون میداره فکر می کنن کی هستن بعد میرن تو قیافه،طبق تجربه من هر چه غد تر باشی وبی محلی کنی عزیزتر میشی ،اگر اشتی کردین خیلی مثل گذشته پیگیرش نباش خودتو سرگرم کلاس وورزش و..کن