2777
2789

ما دق میکنیم ،حالم خوب نیست ،تمامپبدنم داره می لرزه ،خدایا خدایا بهم رحم کن ،من دیگه زندگی نمیکنم 

خدایا به دادم برس 

حلالم کنید تاپیک زیاد  میزنم 

ای خدا دخترم سلامت باشه چیزیش نباشه ،این هفته آزمایش بده وسلامت باشه تموم بشه 

خدایا کمکم کن خدایا کمکم کن 

برای آرمیتا دعا کنید 

خواهش میکنم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

سرنمازام دعاش میکنم عزیزدلم نگران نباش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی برا سلامتی دخترت ۱۴ تا صلوات میفرستم لطفا اینو گزارش بزن هزارجا کپی کردم توروخدا

خانما اکانتم شناسایی شد بم گفت تاپیکامو اینو گزارش بزنید خواهش میکنم وقتم کمهههههه توروخدا زدین لایک کنید تا براتون صلوات بفرستم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16531100/بنظرتون-اگه-ی-آقا-بعد-ده-سال-جدایی-از-ی-خانوم?postId=387749053

.

اسی جان چله ذکر یافتاح برای گل دخترت بردار

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
سرنمازام دعاش میکنم عزیزدلم نگران نباش

تو رو خدا خیلی دعامون کن 

پرونده شدم ،حالم خیلی بده 

یا امام رضا کمکم کن 

خدایا چکار کنم چکار کنم .من دیوونه میشم 

نمیتونم نفس بکشم 

فراموشش نکن دختر مظلوم من 

خدایا به دادم برس .

براش خیلی دعا کن فراموشش نکن 

من فردا میبرمش آزمایشگاه خدایا به دادم برس 

اسی جان چله ذکر یافتاح برای گل دخترت بردار

هر نذری بگی کردم .خدایا تا آخر عمرم نوکرتم کمکم کن .من طاقت ندارم .خدایا .زندگیم جهنم شده 

تو رو خدا خیلی دعامون کن پرونده شدم ،حالم خیلی بده یا امام رضا کمکم کن خدایا چکار کنم چکار کنم .من د ...

ایشالا همین فردا میای با خوشحالی تاپیک میزنی و میگی چیزی نبود🌹

هر نذری بگی کردم .خدایا تا آخر عمرم نوکرتم کمکم کن .من طاقت ندارم .خدایا .زندگیم جهنم شده

عزیزم نترس الان علم پیشرفت کرده همه ی بیماریها راحت درمان میشه دختر شمام ایشالا که در پناه خانم فاطمه زهرا چیزیش نیست

ایشالا همین فردا میای با خوشحالی تاپیک میزنی و میگی چیزی نبود🌹

خدایا 

دکتر گفته برو تهران این آزمایش رو بده 

من چند بار تو شهر خودم دادم گاهی مثبت گاهی منفی شده 

ولی دکتر قبول نکرد گفت یه خای معتبر 

تا اون سر دنیام میرم .ولی دخترم چون آزمایش ادرار اول صبح هست نباید تکون بخوره به محض این که از خواب بیدار میشه باید گرفته بشه ماهم تا تهران یکی دوساعت فاصله داریم 

حالا من میگم برم همین جا با مسئول یه آزمایشگاه حرف بزنم بگم که اینجوریه ببینم چی میشه .به نظرت به حرفم گوش میدن که رو آزمایش دقت کنن یه جواب درست بهم بدن .دارم دق میکنم خدایا .

باز اون جوابهای منفی هم امیدی برام ولی حالم بده خدایا کمکم کن 

عزیزم نترس الان علم پیشرفت کرده همه ی بیماریها راحت درمان میشه دختر شمام ایشالا که در پناه خانم فاطم ...

من طاقت همونم ندارم .خیلی میترسم خیلی 

خدا می‌دونه چند روز خونه چقدر سکوته کسی حرف نمیزنه .حالم بده ،خدایا پناهم باش من دیگه زندگی نمیکنم 

خدایا خودت پناهم باش 

یا امام رضا