2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بد بدهنم

728 بازدید | 73 پست

سلام امشب تنها خونه پدرشوهرم بودم بدون شوهرم.جثه م یکم لاغره ولی قدم بلنده.خواهرشوهر ۶ ساله م میگه زنداداش خیلی باریکه.بخدا دارم سکته میکنم

میگن وقتی میخوای ببینی حرمتت تو یه خونه چجوریه ببین رفتار بچه ی اون خونه باهات چجوریه. خیلی خیلی بچه ی بی ادبی هستش.

به این میگن بددهنی؟🫠

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر حساسید 

اینجوری نمیشه زندگی کرد واقعا 

نمیخوام ناراحتتون کنم ولی اینجوری پیش بره بیشترین آسیبو خودتون میبینید 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
فدا سرت عزیزم حساس شدی بگو آره دیگه خدا منو اینجوری آفریده ورزش نیاز نداشته باشم بچست با بچه بچگانه ...

آخه پدرشوهرم و مادرشوهرمم بودن ولی اصلا یه تذکر خشک و خالی هم ندادن بهش