sarakhanommgoliii مدیر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1950 عنوان بیایید بگید چرا خوابتون نمیبره | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست خودم فردا میخوام دوست پسرمو بعد از ۶ ماه ببینم ما دوتا شهر مختلفیم نمیدونم چرا خوابمنمیبره کاش فردا به خیر خوشی بگذره هر وق میخوام ببینمش استرس میگیرمکسی نبینمون آخه شهرمونکوچیکه واسه همینم زیاد نمیزارم بیاد 1404/06/09 | 02:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1950 همین استرساش قشنگه چند سال بعد میفهمی یعنی میشه به آرامش برسم بخدا کلافم انقد ترسیدم همش میترسم کسی ببینه شاید بگی مگ مجبوری ولی خب ما قصدمون جدیه
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1950 استرس امنیتمون نترس عزیزم خدا مواظبمونهه
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1950 به فکر لیزر خال صورتمم میخوام بردارم نمیدونم لیزر برم یا جراحی خیلی میترسم آخه 😣 انشالا خدا بهترین مسیرو بهت نشون بده و برش داشتی جاش نمونه
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1950 اصلا نمیتونم بخوابم واااای نه هنوز ک خیری نیست چرا به خودت استرس میدی
عشقولیشم عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 1551 بچه ها تو ی سنی عزیرم دچار چیزایی توی ذهنشون میشن کوجود نداره و به زبون میارن و ما فکر میکنیم دروغ ... تصمیمم آینه چون واقعا نمیتونم تحملش کنم
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1950 باراولته میخوای ببینیش ازنزدیک؟؟ نه خوشگلم ما ۴ ساله داریم همو میبینیماما خب میدونی همش لرز دارم ترس دارم کلافممیترسمکسی ببینه توهممیزنم فامیل دارن نگامون میکنن از اون قرار لذتی نمیبرمانق ک میترسمآخه فامیلمون هنوز عین قدیمن فق بعد هر قرار میگمشکر کسی. ندید
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1950 تصمیمم آینه چون واقعا نمیتونم تحملش کنم با دخترت دوست باش عزیزم وقتی باهاش دوست باشی میتونی خیلی مسائلو حل کنی
عشقولیشم عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 1551 با دخترت دوست باش عزیزم وقتی باهاش دوست باشی میتونی خیلی مسائلو حل کنی الآن بهش گفتم عزیزم مگ وقتی اشتباهی ازت سر میزنه من عصبی میشم ؟یا بهت بدو بیراه میگم ک بهم دروغ میگی بهش گفتم از اینکه اشتباه کنی نارحت نمیشم ازین نارحت میشم ک بهم دروغ بگی بارها بهش گفتم ولی باز تکرار میکنه بخدا خیلی باهاش مهربونم
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1950 الآن بهش گفتم عزیزم مگ وقتی اشتباهی ازت سر میزنه من عصبی میشم ؟یا بهت بدو بیراه میگم ک بهم دروغ میگی ... ببین مستقیم بهش نگو دروغ میگی بگو چرا مسائلو کامل و با جزیئات برامتوضیح نمیدی اگر اینطور باشه من از دستت ناراحت میشم و دلم از دستت میشکنهبیشتر توی چه مواردی دروغ میگ خیال پردازی میکنه یا مثلا دروغ میگ ک خودشو از ی موقعیت نجات بده؟؟
dokhtar_jonob81 عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 47 نه خوشگلم ما ۴ ساله داریم همو میبینیماما خب میدونی همش لرز دارم ترس دارم کلافممیترسمکسی ببینه توه ... خب چرایه جای امن قرارنمیزارید؟؟یه حای خلوتمثل فضای سبزی که جای خاصی ازشهرتون باشه اینجوری احتمالش خیلی کمه کسی ببینه