2777
2789
عنوان

بیایید بگید چرا خوابتون نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست
خب چرایه جای امن قرارنمیزارید؟؟یه حای خلوتمثل فضای سبزی که جای خاصی ازشهرتون باشه اینجوری احتمالش خی ...

جای امن قرار میزاریم‌اما خب استرس دارمممم میدونی چون مادرم بهم اعتماد داره دوست ندارم بفهمه و اعتمادش از دست بره

جای امن قرار میزاریم‌اما خب استرس دارمممم میدونی چون مادرم بهم اعتماد داره دوست ندارم بفهمه و اعتماد ...

عزیزم چرامادرتودرجریان نمیزاری؟

هرچقدرم توبه اون آقااعتمادداشته باشی بازم ممکنه آدم درستی ازآب درنیادوخدایی نکرده توی دردسربیفتی حداقل مادرتودرجریان بزارکه بدونه کجامیری

میشه بپرسم چن سالته واهل کدوم شهری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرامادرتودرجریان نمیزاری؟هرچقدرم توبه اون آقااعتمادداشته باشی بازم ممکنه آدم درستی ازآب درنیاد ...

من ۲۳

اصفهانم

مادرم کم‌بیش در جریان هست اما خب مستقیما نمیتونم بگم با اون میرم‌بیرون بعدش دیدگاه سنتی داره نمیزاره برم برمم کوفتش میکنه بیرونو 

نمیشه ک صد درصد گف ی آدپی خوبه ولی طبق شناختم آدم خوبیه

شما هم اهل کجایید چن سالته؟

من ۲۳اصفهانممادرم کم‌بیش در جریان هست اما خب مستقیما نمیتونم بگم با اون میرم‌بیرون بعدش دیدگاه سنتی ...

باورکن کوفتت کنه خیلی بهتره تااینکه خدایی نکرده اتفاقی بیفته باکسی ببینه وبره به مادرتون بگه اینجوری خیلی بهتره

منم مادرم مثل مادرشمادیدگاه سنتی داره ولی همیشه توی همچین موقعیتی که باشم درجریان میزارمش بااینکه میدونم مخالفه وکلی قراره غربزنه وکوفتم کنه.ولی درعوض خیالم راحته.حداقل اگه کسی ببینه وبره بهش بگه اون حرفی داره برای گفتن ومیگه خودم درجریان بودم.

منم ۲۳هم سنیم

خوزستانم

باورکن کوفتت کنه خیلی بهتره تااینکه خدایی نکرده اتفاقی بیفته باکسی ببینه وبره به مادرتون بگه اینجوری ...

خوشوقتم عزیزم

این رابطه ما میشه گفت انشالا دیگ‌نفس آخرشه خسته شدم بشه دیگ‌جدی بشه

راستی کاربری تون مبارک تازه عضو شدید❤️