sarakhanommgoliii مدیر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1949 عنوان بیایید بگید چرا خوابتون نمیبره | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست خودم فردا میخوام دوست پسرمو بعد از ۶ ماه ببینم ما دوتا شهر مختلفیم نمیدونم چرا خوابمنمیبره کاش فردا به خیر خوشی بگذره هر وق میخوام ببینمش استرس میگیرمکسی نبینمون آخه شهرمونکوچیکه واسه همینم زیاد نمیزارم بیاد 1404/06/09 | 02:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1949 خب چرایه جای امن قرارنمیزارید؟؟یه حای خلوتمثل فضای سبزی که جای خاصی ازشهرتون باشه اینجوری احتمالش خی ... جای امن قرار میزاریماما خب استرس دارمممم میدونی چون مادرم بهم اعتماد داره دوست ندارم بفهمه و اعتمادش از دست بره
dokhtar_jonob81 عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 47 جای امن قرار میزاریماما خب استرس دارمممم میدونی چون مادرم بهم اعتماد داره دوست ندارم بفهمه و اعتماد ... عزیزم چرامادرتودرجریان نمیزاری؟هرچقدرم توبه اون آقااعتمادداشته باشی بازم ممکنه آدم درستی ازآب درنیادوخدایی نکرده توی دردسربیفتی حداقل مادرتودرجریان بزارکه بدونه کجامیریمیشه بپرسم چن سالته واهل کدوم شهری؟
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1949 عزیزم چرامادرتودرجریان نمیزاری؟هرچقدرم توبه اون آقااعتمادداشته باشی بازم ممکنه آدم درستی ازآب درنیاد ... من ۲۳اصفهانممادرم کمبیش در جریان هست اما خب مستقیما نمیتونم بگم با اون میرمبیرون بعدش دیدگاه سنتی داره نمیزاره برم برمم کوفتش میکنه بیرونو نمیشه ک صد درصد گف ی آدپی خوبه ولی طبق شناختم آدم خوبیهشما هم اهل کجایید چن سالته؟
dokhtar_jonob81 عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 47 من ۲۳اصفهانممادرم کمبیش در جریان هست اما خب مستقیما نمیتونم بگم با اون میرمبیرون بعدش دیدگاه سنتی ... باورکن کوفتت کنه خیلی بهتره تااینکه خدایی نکرده اتفاقی بیفته باکسی ببینه وبره به مادرتون بگه اینجوری خیلی بهترهمنم مادرم مثل مادرشمادیدگاه سنتی داره ولی همیشه توی همچین موقعیتی که باشم درجریان میزارمش بااینکه میدونم مخالفه وکلی قراره غربزنه وکوفتم کنه.ولی درعوض خیالم راحته.حداقل اگه کسی ببینه وبره بهش بگه اون حرفی داره برای گفتن ومیگه خودم درجریان بودم.منم ۲۳هم سنیمخوزستانم
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1949 باورکن کوفتت کنه خیلی بهتره تااینکه خدایی نکرده اتفاقی بیفته باکسی ببینه وبره به مادرتون بگه اینجوری ... خوشوقتم عزیزماین رابطه ما میشه گفت انشالا دیگنفس آخرشه خسته شدم بشه دیگجدی بشهراستی کاربری تون مبارک تازه عضو شدید❤️
dokhtar_jonob81 عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 47 خوشوقتم عزیزماین رابطه ما میشه گفت انشالا دیگنفس آخرشه خسته شدم بشه دیگجدی بشهراستی کاربری تون مبا ... منم عزیزم.ایشالاکه همین روزاسربگیره ونامزدواقعی بشیدوخوشبخت.مرسی گل من💖
sarakhanommgoliii مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1949 منم عزیزم.ایشالاکه همین روزاسربگیره ونامزدواقعی بشیدوخوشبخت.مرسی گل من💖 انشالا بسلامتی انشالا شمام خوشبخت بشید فدات شم اما توی انتخابت دقت کن❤️🫂