2777
2789

۱۸ سالگی کنکور دادم رتبه م شد ۲۳۰۰۰ رفتم حسابداری پیام نور فرمالیته بعد دوباره واسه کنکور خوندم

۲ سال خوندم قبول نشدم حسابداری رو هم ول کردم

تا ۲۴ سالگی هیچ کاری نمیکردم دوباره ۲۴ سالگی نشستم به خوندن دوباره قبول نشدم ۲۵ رفتم پیام نور مترجمی زبان ۲۸ لیسانس گرفتم 

همون موقع هم شروع کردم طراحی سایت و برنامه نویسی یاد گرفتن الان یه دفتر کوچولو دارم حقوقمم بد نیست ولی پشیمونم کاش کنکور رو جدی گرفته بودم یه رشته خوب میاوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸ سالگی کنکور دادم رتبه م شد ۲۳۰۰۰ رفتم حسابداری پیام نور فرمالیته بعد دوباره واسه کنکور خوندم۲ سال ...

بخای به منی که متاهلم و کنکور ندادم و ب درس علاقه داشتم راهنمایی کنی کدومو میگی؟

سنم۲۴:وسوسه شدم برا کنکور بخونم البته کنکور۴۰۶چون پایم صفرع یعنی هیچی یادم نیست.

میترسم برا کنکور بخام بخونم چون میگم دور بودم ذهنم امادع نیس و رقابت سخته همونو برم پیام نور ی لیسانس الکی بگیرم.

بخای به منی که متاهلم و کنکور ندادم و ب درس علاقه داشتم راهنمایی کنی کدومو میگی؟سنم۲۴:وسوسه شدم برا ...

بخوام خواهرانه بگم اول ببین واقعا علاقه داری یا نه و آیا ارزش داره بخونی یا نه 

بعد خوندن رو جدی شروع کن ببین واقعا بخون هر روز و تحت هر شرایط 

یه مشاور خوب هم پیدا کن 

ولی اگه حالش رو نداری و صرفا دنبال مدرکی برو پیام نور یه رشته خوب مثلا زبان کامپیوتر 

بخوام خواهرانه بگم اول ببین واقعا علاقه داری یا نه و آیا ارزش داره بخونی یا نه بعد خوندن رو جدی شروع ...

نگاه دوس دارم درس خوندن رو من همیشه از درس خوندن لذت میبردم ولی میترسم خیلی میترسم یاد نگیرم میترسم وسط راه ول کنمش میترسم چون چند سال دور بودم هیچی نیارم .و فقط وقتم هدر بره اخع۱۸سالم نیست ک بگم عیب نداره و...

نگاه دوس دارم درس خوندن رو من همیشه از درس خوندن لذت میبردم ولی میترسم خیلی میترسم یاد نگیرم میترسم ...

نمیدونم اگه با یه مشاور با تجربه حرف بزنی بهتره

ولی نزار حسرت بشه واست

چند تا کتاب ها رو تهیه کن بخون ببین چی میشه

هیچوقت بخاطر اینکه(نکنه نشه) دست از سر تلاش برندار. حتما خدا یه چیزی میدونسته که تورو تو این راه گذاشته و اینکه تو به فکر کنکور افتادی حتما یه حکمتی توش بوده. یک انسان موفق به خودش شک نمیکنه. درسته چندسال از دنیای کنکور دور بودی ولی کار نشد نداره. حالا من از کنکور اطلاعات زیادی ندارم فقط خواستم امید بهت بدم😂