2777
2789

بنظرتون زیاد نیس 120؟ گیر داده ک 120.ولی میگم 110 لااقل

الان هرچی بهش گفتم 110 اون هی گف نه 120.گفت میخاین 120 نمیخاین هم نخا. مشتری پره ب یکی دیکه میفروشیم 

خیلی ناراحتم. ما هم کرایه نشینیم اگ وام شوهرمو میدادن خوب میشد محتاجش نبودیم. وام شوهرم رف چن ماه دیگع خیلی وقته اقدام کردیم میخاد ماشین بگیره. اونا ضامن پیدا کردن حالا میخان بفروشن شوهرم گف 100 گفتم اشکال نداره 110.حالا هم قبول نکردن باید 120 باشه  گفتم باشه نخاستم برا خودتون خیرشو ببینید 

جهزیه مو ریزاشو همش بابام گرفته  تیکه های بزرگ رو شوهرم  دیگع نمیدونم چیکار کنم...

کار خوبی میکنه مادرت

من واممو دادم شوهرم بابامم ضامنش شد 

پولا رو گرفت و هار شد 

قسطاش رو هم بابام میده

تازه شوهرمم طلبکاره 

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیکه های بزرگ یعنی کل جهیزیه دیگه بجز اینا چی میمونه؟ چهارتا کاسه بشقاب

اصلا قبول نکن بگو یا جهیزیه کامل میدید یا وام بی وام

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

کار خوبی میکنه مادرتمن واممو دادم شوهرم بابامم ضامنش شد پولا رو گرفت و هار شد قسطاش رو هم بابام میده ...

مردا همینجورین همشون پررو و طلبکار انگار خودشون چه گلی به سر ادم میزنن