2777
2789

ولی خودشون نه کسی تبریک میگه نه کادو کلا یادشون نیس ..(من واسه همه نزدیکامو یادمه بهشون تبریک یا کادو میدم ولی تولد منو کسی یادش نیس )فردا تولدمه ولی مثل هر سال هیچکس بهم تبریک نمیگه امسال واقعا رو دلم سنگینی میکنه چرا من واسه کسی مهم نیستم جز داداش کوچیکم که همیشه هوامو داشته قلب خواهری

جیش تو این زندگی😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محاله یادم بره که وقتی کلاس یازدهم بودم با بدبختی و قرض ۲ میلیون جمع کردم تا برای صمیمی ترین رفیقم یه کادو بخرم

بعد برای تولد من اون حتی تبریک نگفت 💔

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

من که فقط تبریک میگم کادو نمیدم البته برای یه کس نزدیک گاهی یه چیز کوچیک میخرم ولی نه همیشه 

ولی تا وقتی اونا مال منو یادشون نباشه اون تبریک هم نمیگم

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

من که فقط تبریک میگم کادو نمیدم البته برای یه کس نزدیک گاهی یه چیز کوچیک میخرم ولی نه همیشه ولی تا و ...

من واسع شوهرمم میگیرم اون اصلا تولد من یادش نیس چند روز پیش تولدش بود کلی سنگ تموم براش گذاشتم 💔

جیش تو این زندگی😒
من واسع شوهرمم میگیرم اون اصلا تولد من یادش نیس چند روز پیش تولدش بود کلی سنگ تموم براش گذاشتم 💔

حالا شاید ایندفعه رو یادش رفته مشغله زیاده

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀