2777
2789

تخم‌مرغ آب پز

تخم مرغ نیمرو

خورشت کرفس

خورشت به

خورشت بامیه

گوشت کلم

استامبولی پلو

گوشت لوبیا

میرزا قاسمی

کوفته تبریزی

حلیم بادمجون قهوه

خورشت بادمجون

خورشت کدو

سیرابی

کله پاچه

سوشی

غذا های کره ای

گوشت نخود اسفناج

هویج پلو

شیرین پلو

اشکنه

فسنجون

آش دوغ

مامانم بهترین دستپخت رو تو فامیل داره ولی هیچ وقت حریف من نمیشه اشکال از مامان نیست🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از اینا خوشم نمیاد خوشبختم از اشناییت😂

سلام خوش حالم🤣🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

منم همینم منتها من بدغذا نیستم همه غذاهایی ک نام بردی به علاوه هرغذای ترش و پیتزا و غذایی ک پنیرپیتزا داشته باشه را نمیتونم بخورم چون حساسیت غذایی دارم و معدم شدید درد میاد🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چیشد؟الان اینارو دوس نداری؟

نه هیچ کدوم ازشون متنفرم😐🤣

منم همینم منتها من بدغذا نیستم همه غذاهایی ک نام بردی به علاوه هرغذای ترش و پیتزا و غذایی ک پنیرپیتز ...

من حساسیت زیاد دارم برای مثال مثل تو اصلا نمی تونم ترشی بخورم مگه اینکه قصد جونم رو بکنم😭🤣

خوبه زنده ایی 😂😂😂

به علاوه غذا های ترش و یتیمچه هم بکنیدش😁😁😁