2777
2789

حسودی میکنه !!اصلا راضی نیست .

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مامان منم همینه دویت نداره بابام بهم جهیزیه بده

ب نظرت چرا 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

تک فرزندی؟ 

یه دوستی داشتم تک فرزند میگفت مامانم مثل خواهرم میمونه رقابت داریم باهم😂💔

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

نمی‌دونم طبیعیه یا نه . 

مامان من اینحوری نیست حتی طلای خودشو به خاطر من و ابحبم چند بار فروخته . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

نه طبیعی نیست ،من مامانم از بابام پول میگیره بهم میده

اگه بگی ۲۰ ۳۰ تومن بده هم میگیره برات 

ب نظرت چرا

چشم و هم چشمی 

حتما باید یکی تو اون مورد برای دخترش کاری انجام بده تا مامانت از زور چشم و هم چشمی رضایت بده

خود مادرت نیازهای مالی زیادی داره حسرت زیاد 

کاربری دست دو نفره
چشم و هم چشمی حتما باید یکی تو اون مورد برای دخترش کاری انجام بده تا مامانت از زور چشم و هم چشمی رضا ...

وای دقیقا 

بعنوان یه مادر میگم اصلا طبیعی نیست ولی احتمالا مامانت آسیب دیده مثلا نیاز مالی داره و بابات بی توجه هست یا.... 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
بعنوان یه مادر میگم اصلا طبیعی نیست ولی احتمالا مامانت آسیب دیده مثلا نیاز مالی داره و بابات بی توجه ...

خودش خیلی خرج نمیکنه. 

منم میرم میگیرم راضی نیست