2777
2789
عنوان

با تنبلی تخمدان باردارم شدین🤔🤔

167 بازدید | 24 پست

من عقدم و تحت درمان

قرص جلوگیری هم میخورم

ورزشم‌میکنم

بعداز عید عروسیمه

نگرانم اقدام‌کنم و نشه

میترسم از‌اون روز

کیا‌باردار شدن بعد چه مدت

💍♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس بعد ازدواج جلوگیری سفت و سخت نداشته باش

میخوام اصلا جلوگیری نکنم

الانم جلوگیریم بخاطر اینه ۱۵روزی یکبار پریود میشم

مجبورم قرص بخورم‌که نشم🤦‍♀️

💍♥️

خب برا چی قرص جلوگیری میخوری؟بله من تنبلی تخمدان داشتم،تخمدان پلی کیستیک باردار شدم..

چون ۱۵روزی یکبار پریود میشم

و‌۳هفته خونریزی داشتم

مجبورم بخورم 

قرص خوردن بعدا برام بد میشه؟؟

💍♥️

بنظرم‌قرص جلوگیری نخور با وسایل دگ‌جلوگیری کن چون این قرصا چاقی میاره اگر‌ی روز نخوری پریود میشی و خ ...

بخاطر جلوگیری نیست عزیزم

من ۱۵روزی یکبار‌پریود میشم

و این سری اخر ۳هفته خونریزی داشتم‌رحمم به قدری نازک شده اینگار زخمه

اگر‌نخورم فورا پریود میشم

💍♥️

خب برا چی قرص جلوگیری میخوری؟بله من تنبلی تخمدان داشتم،تخمدان پلی کیستیک باردار شدم..

چند وقت سخت بود؟

من‌خیلی نگرانم‌حس‌میکنم‌هیچوقت باردار‌نمیشم و جدا میشم

هعی

💍♥️

چون ۱۵روزی یکبار پریود میشمو‌۳هفته خونریزی داشتممجبورم بخورم قرص خوردن بعدا برام بد میشه؟؟

نه انشاءالله که نمیشه..

ولی حتماً زیر نظر دکتر باش

انشاءالله که خیره.

نگران نباش چیزی نیست که خودتو اذیت کنی

با داروهای گیاهی بهتره تا قرصای شیمیایی

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ