2777
2789

از مسئولیت داشتن و شوهرداری و خونه داری خستم دلم یه زندگی بی دغدغه میخواد برم یه جای دور که کسی پیدام نکنه و برا خودم زندگی کنم. دنبال بهونم که برم شوهرمم تو عقد زیاد اذیتم کرد دلسرد شدم ازش. الان که اومدیم سر زندگیمون حالا اون تقریبا خوب شده ولی من دیگه مثل اول نمیشم و از ته دل خوشحال نیسم.لعنت به ازدواج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی ببخشیدددد

خانما توروخدا مجبورم که دارم پیام میذارم نی نی نی یار نمیکنه هرچی اصرار کردم! شوهرم اکانتمو پیدا کرده بخدا خیلی ضروریه!کمک میکنید گزارش بزنید تاپیکای مورد دارم پاک شه؟ استارتر ببخشید میشه خودتم برام گزارش بزنی؟

هرکی گزارش زد لایکم کنه براش صلوات بفرستم ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16595707/خانما-من-بغض-کردم-خببب-دلم-گرفته-از-کارش?postId=389096078

.

۶ ماهه

عزیزم هنوز عادت نکردی همین روال ادامه داره سعی کن خودتو اخت بدی و این فکرا وحسای منفی رو از خودت دور کنی باشگاه بری کلاس بری

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

اصلاااا بچه چیه

شوهرت متوجه دلسردیت شده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم هنوز عادت نکردی همین روال ادامه داره سعی کن خودتو اخت بدی و این فکرا وحسای منفی رو از خودت دور ...

با اینکه مجردی هم زندگی آنچنانی نداشتم اما دلم برای بی دغدغه بودن تنگ شده

با اینکه مجردی هم زندگی آنچنانی نداشتم اما دلم برای بی دغدغه بودن تنگ شده

اینروزا دغدغه‌ها انقدزیاده ک‌ادم هیچ لذتی از‌زندگیش نمیبره

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

هعی داد بی داد منم خسته 

خسته از این عالم و دنیا دیروز میخاستم به سیم اخر بزنک به حدی ک به طلاق فکر میکردم و خاستم به بابام پیام بدم

هعی خدا

تا هنوز قفسه سینم درد میگیره

از دست خانواده شوهرم 

از دست حرفای زشت و فحش و زننده