2777
2789

خیلی باحالن یه گروه هستن با هم اونور اونورم میرن خیلی رفاقتاشون باحاله 😍یعنی واقعا آدم هم انگیزه میگیره هم غبطه میخوره خیلیم خوشتیپ آن 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

فقط پیر زن خونه ماس که زمین گیر شده و بدبختیاش رو سرمنو جاریمه و اون روز بروز سرحالتر میشه ما پیرتر و داݝون تر وجوانیمون هدر میره مادرشوهرمه پارسال فلج شده تا پارسال منو به تخم چپه همسایشونم نمیدونست الانم همینه فقط مجبوره ،متنفرم از این شرایط گهی که کلا با گوه سرکاردارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پیر زن خونه ماس که زمین گیر شده و بدبختیاش رو سرمنو جاریمه و اون روز بروز سرحالتر میشه ما پیرتر ...

ای خدا البته اینا خب استثنا هستن خدا بهت صبر بده🥲

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ای خدا البته اینا خب استثنا هستن خدا بهت صبر بده🥲

اگرم صبر داده دیگه بعد یسال داره ته میکشه دیگه نمیکشم حس خفگی دارم حس ناچاری،از بوی اون خونش از بوی اون تعفن و باد معده و وووو خیلی عاجزم از زندگیم سیر شدم و سرد